Speltips, Valencia – Real Madrid 3/1: Vi tripplar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 3 januari 2016

Matcherna mellan Valencia och Real Madrid brukar bli sevärda tillställningar – och med två desperata sidor på planen har även denna batalj alla möjligheter att bli det.

Stormatch, detta. Valencia har förvisso inte fått till det hittills under spelåret och cirkulerar faktiskt runt på den undre tabellhalvan, till skillnad från under fjolåret då man landade på en hedervärd fjärdeplats. En enorm besvikelse, förstås. Det finns potential till så mycket mer och det återstår ännu att se om Gary Neville från sin tränarpost kan vända på skeppet – ännu har resultaten inte varit önskvärda.

Titeln är långtifrån ur sikte för Real Madrid och skulle man vinna den här matchen kommer avståndet upp till förstaplatsen vara på två eller tre pinnar när omgången ska spikas, beroende på resultatet i Barcelonas onsdagsbatalj mot Espanyol. Ändå är tränaren Rafael Benítezs jobb i fara – och visst är det så att han inte lyckats krama ur allt ut spelarna. Det får erkännas.

Löst mållinan i fyra raka

Gästerna som stora favoriter – självklart. Oddssättarna har dock en lite för stor tilltro till Real Madrid och skrällvärdet finns utan tvekan där. Tycker inte att siffrorna 6,00-4,60-1,55 avspeglar verkligheten fullt.

Valencia är förvisso lite under isen och har ännu inte fått någon positiv effekt av tränarbytet – 0-1-förlusten mot lokalrivalen Villarreal senast måste dessutom varit en stor moralsänkare, men ”Los Che” kan sprattla till när som helst och då kan väl tillfället knappast bli mer passande? På hemmaplan har man dessutom inte förlorat i serien, fastän man mött exempelvis Barcelona (1-1).

Som nämnt; de positiva resultaten till trots – Real Madrid imponerar inte fullt ut, i synnerhet inte i försvarsspelet. Klara brister har blivit synade i de två senaste matcherna, båda på hemmaplan, mot Rayo Vallecano samt Real Sociedad, vilka ändå vunnits med 10-2 respektive 3-1.

Tittar vi till de senaste inbördesmatcherna har Valencia haft en del lycka, åtminstone offensivt:

Real Madrid – Valencia: 2-2
Valencia – Real Madrid: 2-1
Real Madrid – Valencia: 2-2
Valencia – Real Madrid: 2-3

En öppen matchbild borde vara att vänta mellan två parter som är i stort behov av tre pinnar. Då skulle det förvåna om Valencia smäller dit åtminstone två baljor, även om det nödvändigtvis inte betyder att man plockar in någonting av värde till tabellen…

Valencia över 1,5 mål är värt en pollett till 3,10x hos Redbet.

Speltips:

Speltips: Valencia över 1,5 mål
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK BONUS: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, söndag 3/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Valencia 6,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 4,60 betway logo
Real Madrid 1,55 williamhill logo
Över 2,5 mål 1,51 redbet logo
Under 2,5 mål 2,65 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: