Speltips, Valencia – Sevilla 10/4: Håller de för favoritskapet?

Spelbloggare Publicerat: 9 april 2016

Ett slitet och frånvaroskjutet Sevilla besöker den fatala besvikelsen Valencia på Mestalla. Är det ett perfekt tillfälle för värden att studsa tillbaka nu?

Varken Valencia eller Sevilla har kommit upp i förväntad nivå med de kravbilderna som finns, men situationen är förstås värst för de första. Inför spelåret investerades stora summor på transfermarknaden för att snickra ihop en trupp tänkt att utmana om CL-biljetterna, men istället har allt banat ut i ett stort misslyckande. På femtondeplats står man – utan kontraktet säkrat…

Sevilla försöker bolla mellan Europa- och seriespelet, men det är förstås inte det enklaste. I Primera División kämpar de för att plocka en av de två EL-platserna, vilka för närvarande innehas av Athletic Bilbao samt Celta Vigo. Endast två plusmål respektive en pinne är det som håller dem nedanför de åtråvärda platserna.

Inte vunnit en enda bortafajt

Att lämna förtroendet i händerna hos till ett favoritstämplat Valencia, det har knappast varit en lyckad strategi under säsongen. Nu tror undertecknad ändå att det kan vara på tiden att en trea trillar in på deras konto.

Faktum är att Sevilla, som Europaaktuella, inte vunnit en enda bortamatch i seriespelet; på 15 försök. Resultatraden står i 0-9-6. Makalöst uselt. Vad det exakta problemet är, det är svårt att sia, men centralt är att det existerar.

Nu är de dessutom hårt matchade och slitna, Sevillaspelarna. Kan komma att bli på tal om en del rotation till följd av att de spelade 90 tuffa minuter i Europa League-matchen mot Bilbao i torsdags. Även returen är inom kort, så det är möjligt att huvudena är på ett annat ställe redan nu.

Gary Neville skeppades ut från Valencias tränarpost för ett par veckor sedan. Ersättaren Pako Ayestarán förde sitt manskap till en knapp torsk i sin första fajt, borta mot Las Palmas, och får nu chans nummer ett inför hemmapubliken.

På det har Sevilla också två stora avbräck i avstängda José Antonio Reyes samt Mariano.

Valencia +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – synas till 1,83x hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Valencia +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 10/4
TV:  TV3 Sport HD (TV-tablå)
Stream:  viaplay logounibettv logobet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: