Speltips, Vancouver Whitecaps – Houston Dynamo 27/3: Målspel från nattmatchen

Spelbloggare Publicerat: 26 mars 2016

Under natten mot söndagen spelas en batalj från Western Conference – mellan Vancouver Whitecaps och Houston Dynamo. Vi på Spelbloggare.se tror att det kan bli en öppen matchbild och investerar därför i ett spelobjekt på målmarknaden.

Besvikelse eller ej, det är svårt att sia. Mer ska i alla fall finnas att hämta ur Whitecaps, som förlorat två matcher och vunnit en. Stark trea borta mot Seattle Sounders senast; 2-1 skrevs vinstsiffrorna efter två straffstrutar från mittfältshjärtat Pedro Morales. Kanske var det början på en positivare trend?

Statusen runt Houston Dynamo var helt oklar inför spelåret – skulle de, trots de stora förändringarna i truppen, kunna leverera? Svaret hittills: delvis. Offensivt är man oerhört vassa, defensivt svajiga. En vinst, ett kryss och en torsk är resultatet. Förra veckan blev New York Red Bull en siffra för stor i 3-4-torsken.

Överspelet plockas

En radda spelare för bådadera parter är ute och reser med respektive landslag. Minskar förstås kvalitén och ökar ovissheten till viss del, men på en front – inte alls. Whitecaps mittbacksduo Kendall Waston/Tim Parker är båda borta, vilket borde kunna utnyttjas av motståndarnas starka offensiv.

11 mål på tre matcher är Houstons facit, sju har släppts in. Öppna dörrar framåt såväl som bakåt. Spelar framåtlutat och stundtals naivt.

Även Whitecaps matcher har varit målrika – det har blivit minst tre baljor i samtliga, precis som för Houston. Nu, med mittbacksparet borta, blir det ännu svårare att hålla tätt. Minskar kvalitén i försvarslinjen avsevärt.

Förra årets identiska möte slutade 3-0 till Whitecaps. Blir med all sannolikhet tätare nu, men mål – det är undertecknad övertygad om att vi får se.

2-1/2-2/1-2? Över 2,5 mål spelas hur som helst till 1,80 x fläsket hos Titanbet.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:00, natten mot söndag 27/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Vancouver Whitecaps 1,80 williamhill logo
Oavgjort 3,85 unibet logo
Houston Dynamo 4,75 bwin logo
Över 2,5 mål 1,80 titanbet logo
Under 2,5 mål 2,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: