Speltips Velez Sarsfield – Atletico Tucuman 10/10: Sen match

Axel Sjödin Publicerat: 9 oktober 2023

På natten fram till tisdag spelas det matcher i Liga Profesional där Vélez Sarsfield tar emot Atlético Tucuman.

Vélez Sarsfield - Atletico Tucuman

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det anrika hemmalaget har haft en tung säsong i ryggen och med tanke på att även fjolårssäsongen var dålig så behöver de kämpa med poängen för att undvika nedflyttning, i och med att Argentina använder sig av ett treårssnitt på poängen för nedflyttning. Atlético Tucuman har varit godkända i den första fasen men har inlett andra svagt och inför omgången står båda dessa lag på tio poäng vardera i grupp A.

Vélez avslutade den första fasen på 25:e plats och har verkligen gått trögt under hela året. Som för många andra lag i ligan så ser det dock betydligt bättre ut på hemmaplan, särskilt sedan den andra fasen inleddes i slutet av augusti. De har nu tre raka segrar framför hemmapubliken på José Amalfitani och gäller som favoriter hos spelbolagen inför matchen sent på måndagsnatten. En av segrarna kom också imponerande nog mot River Plate, som verkligen har varit dominanta i år.

Senast tog de också sin första poäng på bortaplan i den andra fasen, trots att Nicolás Garayalde drog på sig ett rött kort redan i den sjunde minuten. Men inget av Tigres 23 avslut letade sig in i nätet och defensivt såg Vélez rätt stabila ut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético Tucuman har problem med målskyttet

Gästande Atlético Tucuman stod för en fullt godkänd första fas, där de inte var långt bakom Copa Sudamericana-placeringarna. De har fortfarande möjlighet att nå internationellt spel nästa säsong, men den andra fasen har tyvärr inte inletts lika bra som den första. Tio poäng på sju matcher är inte dåligt, men då de bara förlorat en enda match hade de nog hoppats på mer, de oavgjorda resultaten har hållit tillbaka dem lite och de har inte riktigt haft spetsen nog för att avgöra.

Målproduktionen har varit ett problem under de senaste månaderna och inför omgången är de laget som har gjort minst antal mål framåt i den 14 lag stora grupp A. Bara ett mål på de tre senaste matcherna är inget imponerande facit, även om de defensivt är starka nog att inte sällan få med sig poäng oavsett.

Tucuman har inte vunnit någon av sina tre bortamatcher i den andra fasen än så länge, men de har trots allt fått med sig poäng i två av dem, vilket visar att de inte är helt lätta att besegra oavsett. Vélez har spelat upp sig lite på senare tid och ska gå in som favoriter hos spelbolagen med deras hemmafacit. Inför matchen ser spelet på Vélez med pengarna tillbaka vid oavgjort lockande ut för de 1.50 gånger pengarna som Betinia erbjuder.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Vélez – Draw no bet
Odds: 1.50
Bolag: Betinia
Spelstopp: 01:30, tisdag 10 oktober
TV: 
Stream: