Speltips, Villarreal – Valencia 31/12: Ladda upp nyårsfirandet med kokhett derby

Spelbloggare Publicerat: 31 december 2015

Vill du ha lite klassfotboll att ladda upp med inför nyårsfirandet? Villarreal och Valencia bjuder på en rykande het derbyfajt – och vi har stark känsla för den ena sidan.

Nyårsbonus: Hämta 1 000 kr bonus från Titanbet här!

Villarreal brukar kallas för Valencias lillebror, åtminstone av supportrar till de sistnämnda – nu är det ombytta roller. Villarreal är hela åtta pinnar och från sin femteplats, fem platser ovanför sina ärkerivaler. De har gjort det mycket bra, medan Valencia förstås är besvikna med vad som presterats.

Sedan Gary Neville tillträdde som tränare för Valencia har man en vinst, två kryss och en förlust. Ska dock nämnas att fullpottaren kom mot en motståndare från tredjedivisionen och att schemat över det hela varit relativt enkelt. Engelsmannen har inte lyckats få önskvärda resultat ännu.

Villarreal har hållit bra nivå under hela spelåret; är, som nämnt, femma i tabellen – också vidare till åttondelsfinalen i Copa del Rey och klara för slutspelet i Europa League, där även Valencia kommer hittas efter att ha kommit trea i sin, på pappret, hyfsat enkla CL-grupp.

Ettan lockar

De här derbyna brukar bli jämna historier, men här har vi stark känsla för den ena sidan – Villarreal. 1,95 x polletterna för den raka ettan är väl kanske inte de sexigaste siffrorna, men litet värde anser vi det i alla fall finnas i dem.

Dels har Villarreal varit den klart bättre parten under spelåret, och inte minst på sistone. Fyra vinster och ett kryss är facit på de senaste matcherna och under den förra veckan plockades en 2-0-vinst borta över Real Sociedad, trots att man inte direkt imponerade. Hemma är man fasansfullt starka med resultatraden 6-1-1 i serien; bland annat har man avvärjt Real Madrid och Atlético Madrid.

Tycker inte att Valencia har fått sett speciellt mycket bättre ut med Gary Neville vid rodret kontra utan honom…

Finns med andra ord stora delar i spelet att jobba med; främst defensiven, vilket den forne backklippan Neville också betonat. Lättare blir det dock inte när försvarsspelarna Shkodran Mustafi, Jose Gaya och eventuellt Aymen Abdennour är out.

Vissa skadeproblem för värden också, men det känns som att de kan hantera det bättre just nu.

Ettan spelas alltså till 1,95x hos Betrally.

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner, rak etta
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, torsdag 31/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Villarreal 1,95 betrally logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Valencia 4,65 unibet logo
Över 2,5 mål 2,25 unibet logo
Under 2,5 mål 1,70 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: