Speltips Vitoria Guimaraes – Sporting Lissabon 4/6: Portugal i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 4 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns höga förväntningar i luften inför mötet mellan Vitoria Guimaraeso och Sporting Lissabon, i återstarten av portugisiska ligan den 4 juni 2020.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit ett uppehåll på nästan tre månader, men nu är det dags för Vitoria Guimaraes, Sporting Lissabon och alla andra lag i Portugal att skrida till verket igen. Nu är det fotboll för hela slanten som gäller.

Med tio omgångar kvar att spela blir det ett intensivt spelschema som nu väntar under sommaren, och det är mycket som står på spel. Varken Vitoria Guimaraes eller Sporting Lissabon har i den yttersta toppen att göra, men båda lagen har en god chans att knipa en Europaplats.

Det är såklart där lagens fokus är, men i detta läge kan vi knappt bedöma var Vitoria Guimaraes eller Sporting Lissabon står med tanke på rådande förutsättningar. De har inte heller hunnit spela några officiella träningsmatcher innan seriens omstart.

Däremot kan vi konstatera att Vitoria Guimaraes och Sporting Lissabon varit topplag under hela säsongen, utan att för den sakens skull slåss om en ligatitel. Där är bland annat Benfica alldeles för överlägsna.

Fokus på målspelet

I bortalaget Sporting Lissabon har Wendel plockat på sig en tung skada på träningen i veckan, ett tungt tapp för laget. Det hade varit en spelare som hade startat annars. Men nu ser det ut som att Francisco Geraldes får starta på mitten i stället. Ett klart nerköp för laget.

I hemmalaget kan vi se att Pedro Henrique vilas eftersom han har problem med en muskelskada. Om det är någonting man ska ta det lugnt med just nu är det muskelskador eller känningar som kan förväras. Vad vi däremot är helt säkra på är att Falaye Sacko inte kommer att spela matchen. Han fick sitt femte gula kort för säsongen i den sista matchen innan uppehållet.

Det är alltså två lag som saknar viktiga spelare, och kanske kan man säga att det kvittas mot vartannat? Å andra sidan har det gått så lång tid att vi knappt vet någonting om vad vi kan förvänta av lagen, varken bu eller bä, hit eller dit.

Men det här är två lag som slåss om Europaplatser, och det är utan tvekan där som deras fokus kommer att ligga inför avslutningen på säsongen. Det återstår trots allt tio matcher.

Båda lagen göra mål spelas till 1,74 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:15, torsdag 4/6
TV: 
Stream:  bet365 logoRegler och villkor gäller.