Speltips, Watford – Arsenal 17/10: Bwins totalmiss utnyttjas

Spelbloggare Publicerat: 17 oktober 2015

Oddssättarna hos Bwin har stått för en brutal miss när de plitat ned siffrorna på kortmarknaden inför matchen mellan Watford och Arsenal – vi klipper ett spel till 3,80x.

Tio pinnar på åtta matcher får betraktas som en mycket stark start av Watford, som kommer senast från Championship, även om spelschemat kanske inte varit det allra tuffaste tänkbara. Tolfteplatsen parkerar man på just nu, men det mesta talar ändå för att man kommer börja sjunka så småningom.

Truppen håller absolut okej nivå för spel i förstadivisionen och chanserna att överleva i överleva ska vara stora, framförallt med den här fina starten. Dock vet vi att nykomlingar underifrån i seriesystemet ofta inleder serierna bra, för att med tiden sjunka ihop. Det enda självklara topplaget man ställts mot är Manchester City, vilka förlustsiffrorna skrevs 0-2 mot.

Arsenal är makalöst ojämna; blandar katastrofala prestationer med fantastiska sådana, vecka till vecka. Både bottennappet och peaken kom precis innan uppehållet; hemma mot Olympiakos i CL förlorade man, helt oväntat, med 2-3 och därefter körde man över toppkonkurrenten Manchester United med 3-0 efter en fantastisk första halvlek; alla tre målen kom inom loppet av de första 19 minuterna.

Trots de djupa dipparna är Londonklubben placerade tvåa i tabellen, bara två pinnar bakom Manchester City och man pekas ut som en av de hetaste titelkandidaterna. Med all rätt; högstanivån är fenomenal.

Absurda odds

Tycker inte att vi behöver kika närmare på de förutsättningarna – det är på kortmarknaden vi finner det stora värdet. Bwins oddssättare måste ha varit påverkade av valfri substans när siffrorna plitats ned och det utnyttjar vi redan nu, innan oddsen ska justeras. Inte omöjligt att spelet annulleras, men vi måste ändå testa utifall fallet inte blir så.

Det handlar om vilken sida som kommer samla på sig flest varningar – 3,80-4,33-1,62 är siffrorna utsatta. Arsenal är alltså storfavoriter att åka på flest och det är, som ni säkert också förstår, helt absurt.

Inräknat detta och fjolåret åker Arsenal på 2,0 gula i snitt per bortamatch och motståndarna 2,3. Watford har också statistiken på sin sida, men då har man ju inte ställts mot speciellt tufft motstånd ännu. Mot Manchester City drabbades man av två ostskivor, City en. Bortaplan, ja, men matchbilden där lär vara hyfsat lik den som väntar nu; att man främst får avvakta och jaga boll.

Gästerna kommer helt enkelt styra och ställa.

Absurt var ordet, men vi tackar och tar emot. Flest gula kort: Watford – spelas till 3,80x hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Flest gula kort: Watford
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 17/10
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Watford 6,05 comeon logo
Oavgjort 4,20 titanbet logo
Arsenal 1,62 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,74 betstarsknapp logo
Under 2,5 mål 2,22 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: