Speltips, Watford – Chelsea 3/2: Vi mer än dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 3 februari 2016

Onsdagen bjuder på två fajter från Premier League, varav den ena är mellan Watford och Chelsea – en match vi väljer ut en vinnare från.

Kapitel 1: José Mourinho. Kapitel 2: Guus Hiddink.

Det är väl så vi kan summera Chelseas spelår. Den fatalt katastrofala starten har ändå satt djupa sår i klubben och titelchansen är förstås helt utsuddad. Istället cirkulerar man runt på den undre tabellhalvan, men skulle man avsluta året på bästa möjliga vis, då kan det eventuellt bli en Europaplats. Trots alla om och men.

Watford ska absolut vara nöjda över vad som presterats. Kom upp från Championship, var tippade i botten – hittas på en stabil plats precis i mitten av tabellen. Kan en plats i mittenskiktet behållas får säsongen ändå tituleras som en – succé.

Vinner vid minst hälften av fallen

Nu är det ju så att Watford faktiskt hittas ovanför Chelsea i tabellen, men klasskillnaden är fortfarande enorm. Under Guus Hiddink har de blåa från London tagit enorma kliv framåt, även om det fortfarande finns detaljer att slipa på. Det tar tid att reparera så pass stora skador som man drabbades av den första delen av spelåret.

Nu är moralen upphöjd och självförtroendet likaså i Chelsea. MK Dons krossades med 5-1 på bortaplan i FA-cupen senast och dessförinnan värjdes ärkerivalen Arsenal undan på Emirates Stadium med ett mål mot noll. Inte blivit en enda torsk sedan tränarbytet – nio matcher spelade.

Watford är okej, men brukar falla dit mot de bästa. Plockat två raka vinster mot halvdant motstånd – förlorade dessförinnan mot Swansea och Southampton. Formen inte i närheten av toppad.

Värderar Chelseas vinstmöjligheter till minst 50% och finner således värde i 2,05 x insatsen för den raka tvåan.

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner, rak tvåa
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (UNIK BONUS: 1 000 + 400 kr)
Spelstopp: 20:45, onsdag 3/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Watford 4,20 titanbet logo
Oavgjort 3,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Chelsea 2,05 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,23 unibet logo
Under 2,5 mål 1,70 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: