Speltips, Watford – Manchester United 21/11: Få indikationer för målpartaj

Spelbloggare Publicerat: 20 november 2015

Två defensivt starka parter i Watford och Manchester United ryker ihop på Vicarage Road och då kan vi inte annat än att tro att det blir tillknäppt och – målsnålt.

Upp från Championship, till finrummet inför spelåret. Watford tippades, precis som de flesta nykomlingar, att hamna i bottenskiktet av tabellen – men under de 12 första matcherna har man hållit oväntat stark nivå.

Med resultatraden 4-4-4 hittas man i mitten av tabellen, på elfteplatsen, och till det röda tabellområdet är avståndet på hela åtta pinnar. Nu kan det förstås vända snabbt, men känslan är att Watford är för stabila för att bli inblandade i den striden.

Manchester United är uppe och fajtas i toppen av tabellen som en av de största titelkandidaterna. Fyra är man just nu – strax bakom topptrion Arsenal, Leicester och Manchester City. Till toppen av kullen skiljer endast två pinnar och en vinst här skulle stärka Uniteds aktier rejält. Inte alls omöjligt att de ovan kan tappa mot deras kommande motståndare.

1,80x är oväntat bra betalt

Det stabila försvarsspelet utmärker såväl Watford som Manchester United. De förstnämnda släpper endast in en balja per match i snitt och United har släppt in minst i hela tabellen – åtta mål på 12 matcher.

Inte minst är det på hemmaplan som det är svårt att få hål på Watford, men målskyttet är också ett problem. Fyra baljor har släppts in, varav tre av dessa mot Arsenal, och tre gjorts framåt. Man spelar tajt och vill såklart fortsätta så när toppmotstånd vankas. Max en av sidorna har målat i de sex hemmamatcherna.

Och nu missar Uniteds två vassaste offensiva kort matchen, Wayne Rooney samt Anthony Matrial. Gör det ännu svårare att se det här bli en speciellt underhållande batalj…

Underspelen har sjunkit en hel del och om värdet inte är borta, är det knappt – på en annan marknad finner vi desto finare värde. BLGM – nej finns till finfina 1,80 x insatsen hos Mybet och det är mer än spelbart.

Spelet har, som nämnt, suttit i Watfords alla sex hemmamatcher och i fem raka för Manchester United. Skön statistik att ha på sin sida innan lagt spel.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 21/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Watford 4,33 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,40 betsson logo
Manchester United 2,05 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,35 titanbet logo
Under 2,5 mål 1,65 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: