Speltips Watford – Middlesbrough 11/9: Championship

Simon Pålsson Publicerat: 5 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är äntligen dags för premiär i Championship, och som vanligt är det fredagsfotboll som gäller. Den 11 september 2020 möts Watford och Middlesbrough.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Har ni hunnit längta efter den här säsongen? Det känns som att den förra säsongen var slut bara för några veckor sedan, och anledningen till att det är känslan är såklart att det är precis så fallet är.

Den här säsongsinledningen är visserligen försenad, och det kommer att bli ett ordentligt meck att försöka få ihop hela den här långa säsongen i Championship, men nu är det åtminstone dags att vända blad.

Det gör att lagen är lite mer svårbedömda, och så här inledningsvis är det inte helt enkelt att välja sida. Men vad vi ska få se är klassiska lag som Watford och Middlesbrough spela i samma serie igen. Senast man gjorde det var säsongen 2016/2017. Då spelade man två matcher mot varandra i Premier League, med 0-0 i London och 1-0 till Watford borta mot Middlesbrough.

Den här gången är åter känslan att det är Waford som är det starkare laget, och med tanke på att man kommer ner från Premier League är det ett lag med en högre nivå. Som bekant har engelska lag som ramlar igenom seriesystemet en ordentlig fallskärm att använda sig av, varpå det är ett lag med hög lönenivå som nu tar sig an Middlesbrough. Där är skillnaden stor.

Watford har tappat nyckelspelare

Under sommaren har Watford såklart tappat ett par tunga spelare, och senast i raden var mittfältaren Abdoulaye Doucoure som valde att gå till Everton. Det blir ett tungt tapp, och inte minst nu när man blivit av med honom med så kort varsel inpå säsongen.

Men det lag som Watford har med sig håller fortsatt hög klass, och i vår aögon råder det ingen tvekan om att man är ett par snäpp starkare än Middlesbrough.

Det vi har sett i Championship är att lagen från Premier League ofta har en initial fördel, och att de då gör bra resultat, men att de över tid har svårt att hålla uppe motivationen. Det är ganska sällan som vi får se lag som studsar rakt tillbaka till Premier League.

Men just den här gången investerar vi en del förtroende i tunga Watford, som ofta har varit svåra och jobbiga att möta.

Watford vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford vinner
Odds: 2,00
Bolag: Casumo
Spelstopp: 21:00, fredag 11 september 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: