Speltips West Brom – QPR 24/9: Klassikermöte

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2021

West Bromwich Albion mot Queens Park Rangers fredagen den 24 september 2021. Ett klassiskt engelskt möte i Championship väntar.

West Bromwich - Queens Park Rangers

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om vi frågar supportrarna till både West Bromwich Albion och Queens Park Rangers säger förmodligen självbilden att det är fotbollsklubbar som hör hemma i Premier League.

Till och från på senare år har lagen funnits i högstaligan, men senast som West Bromwich Albion spelade mot Queens Park Rangers i finrummet var faktiskt säsongen 2014/2015. Det är ett ganska bra tag sedan nu.

Som det ser ut på den här säsongsinledningen kan det här mycket väl vara två lag som slåss i toppskiktet den här säsongen, även om Championship är ett maraton och det gäller att hålla en hög kontinuitet genom hela året för att kunna vara där.

West Bromwich Albion öppnade säsongen starkt med fyra vinster på fem omgångar, men har därefter tre raka kryss och har fått se sitt poängsnitt dala. Nu är man trea i tabellen, men efter åtta omgångar står laget fortfarande utan förlust.

Efter sex spelade omgångar stod Queens Park Rangers på noll förluster, men plötsligt har man fallit igenom och förlorat två raka matcher i ligaspelet. Dels uddamålsförlust borta mot AFC Bournemouth och nu senast uddamålsförlust hemma mot Bristol City. Tungt värre.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En tät historia väntar

Trots det tycker jag att West Bromwich Albion och Queens Park Rangers båda påminner om varandra i bemärkelsen att man är svårspelade, svårslagna lag. Det är en förutsättning för att kunna slåss i toppen hela säsongen.

West Bromwich Albion har gjort 14 mål på åtta omgångar och känns farliga när man väl får träff i offensiven. Det har dock kommit av sig lite på slutet, efter en stark start på säsongen.

Queens Park Rangers släpper in lite för många mål (12) men är också målfarliga (16) på ett sätt som gör att man aldrig går att räkna bort i matcherna.

Förra året slutade motsvarande möte 2-2 och ärligt talat är ett liknande resultat är inte alls en omöjlighet.

X (oavgjort) spelas till vansinnigt höga 4.05 gånger insatsen hos Bethard. Det tar vi alla dagar i veckan. Det här är en match som betydligt oftare än var fjärde gång slutar oavgjort, givet rådande förutsättningar. Det innebär att spelvärdet är motiverat.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4.05
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 24 september 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: