Speltips West Brom – Sheffield United 18/8: Klassikt möte

Simon Pålsson Publicerat: 16 augusti 2021

Två klassiska lag gör upp i den tredje omgången av Championship. Onsdagen den 18 augusti 2021 möts West Bromwich Albion och Sheffield United.

West Bromwich - Sheffield United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med erfarenhet från Premier League de senaste åren har både West Bromwich Albion och Sheffield United skaffat sig ett starkt rykte bland svenska anglofiler, men numera är det två klubbar som är hemmahörande i Championship.

Som det ser ut nu pekar det mesta på att Sheffield United får vänja sig vid att spela lite längre ner i seriesystemet, med tanke på inledningen av säsongen som man har haft.

Än så länge står man på noll gjorda mål framåt och dessutom har man bara en inspelad poäng, dock borta mot svårspelade Swansea City. I mina ögon kommer man att behöva ett par månader innan man når sin fulla potential igen. Som vi alla vet hade man en mardrömslik säsong i Premier League förra året, när man var den stora slagpåsen.

West Bromwich Albion har inlett med 2-2 mot AFC Bournemouth och vinst, 3-2, hemma mot Luton. Vi anar ett tema. Det är ett lag som släpper in många mål, men som har spetsen framåt. Det tänker vi ta fasta på här.
SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på målspelet

West Bromwich Albion har på många sätt ett nytt lagbygge och går inte att känna igen helt för den som minns laget från Premier League för någon säsong sedan.

Men vad man däremot ska ha med sig inför den här matchen är att man inte har några som helst tapp på förhand och att man därmed kan formera sitt allra starkaste lag inför mötet med Sheffield United, en motståndare som man rimligen ska kunna vinna mot.

Det gör att man mest troligt kommer att köra vidare med samma startelva igen här och därmed försöker bibehålla sin plats i toppen av tabellen. Just nu är man ett lag för topplaceringarna och det vill man fortsätta vara.

I Sheffield United har nye tränaren Slavisa Jokanovic en del kvar att skruva på. Nu har man Jack O’Connell, Enda Stevens och Lys Mousett borta är. En stor förhoppning inför säsongen är att Sander Berge ska få sitt genombrott på allvar i England, efter en fjolårssäsong spolierad av skador.

För övrigt har mittbacken Ben Davies nu anslutit på lån från Liverpool. Det är oklart om han kan kliva in i startelvan redan i den här matchen.

Båda lagen göra mål spelas till 2.00 gånger insatsen hos CampoBet. Efter två raka mållösa matcher är det hög tid för Sheffield United att näta.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 18 augusti 2021
TV:  viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: