Speltips, West Bromwich – Manchester United 6/3: Skrällpolletter från The Hawthorns

Spelbloggare Publicerat: 6 mars 2016

Med nyvunnet självförtroende i truppen ska Manchester United försöka bättre på deras bortafacit mot ett svårspelat West Bromwich på The Hawthorns – och vi på Spelbloggare.se har hittat skrällvärde så det räcker och blir över. 

I det så bekväma, men ack så hopplösa mittenskiktet hittas West Bromwich. 36 pinnar är inspelade på 28 matcher, vilket är ett helt okej facit – dock har alla kryssen, hela nio stycken, varit lite av en bov i jakten på en bättre position. Formen är finfin och senast lyckades man, trots uppförsbacke vid två tillfällen, spela oavgjort, 2-2, borta mot Leicester.

Manchester Uniteds ständigt ifrågasatte tränare Louis van Gaal har stärkt sitt anseende under de senaste veckorna i och med avancemang i FA-cupen, Europa League samt två raka serievinster – hemma mot Arsenal och Watford. Femteplatsen innehas alltjämt och upp till fyran Manchester City, som tappat farten helt och hållet, skiljer endast sex plusmål.

Uselt bortafacit

Absolut; Manchester United har steppat upp de senaste veckorna, men resultaten måste tas med en nypa salt. Midtjylland och Shrewsbury är helt enkelt två motståndare som ska städas undan utan problem – och vinsterna mot Arsenal och Watford satt en bra bit inne och mot de sistnämnda nu senast var det kanske inte helt rättvist att alla tre pinnarna kammades hem.

Och på bortaplan är de röda djävlarna klart sämre kontra hemma på Old Trafford; 5-4-5 är inte ett resultatfacit som imponerar för en tabellfemma. Skadeproblemen är fortfarande enorma och fastän Marcus Rashford, född 1997, kommit in och gjort ett kalasjobb på topp, är det ändock tveksamt om han håller nivå för att starta i ett PL-lag på den övre tabellhalvan.

West Bromwich är alltid en jobbig motståndare – de har en tendens att kunna skrälla till det rejält – och ser formstarka ut. Starkt att lösa oavgjort mot Leicester senast och innan dess hade två raka seriematcher vunnits – hemma mot Crystal Palace och borta mot Everton. Saknar nu betydelsefulla Chris Brunt och Jonny Evans, men annars ser det ljust ut på truppfronten.

Sen måste det nämnas att United står inför en storfajt i Europa League nästa vecka, mot Liverpool. En uppgift som säkert tar visst fokus från denna.

West Bromwich spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till 3,00 x polletterna. Finns hos Unibet.

Speltips:

Speltips: West Bromwich draw no bet
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 6/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Bromwich 4,33 betsson logo
Oavgjort 3,40 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Manchester United 2,05 williamhill logo
Över 2,5 mål 2,35 expekt logo
Under 2,5 mål 1,65 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: