Speltips, West Ham – Crystal Palace 2/4: Derbyvinnare hittad

Spelbloggare Publicerat: 1 april 2016

Ett hett Londonderby mellan West Ham och Crystal Palace förgyller den fullspäckade fotbollslördagen – och visst ska det skilja ett par snäpp mellan rivalerna?

Kampen om Europaplatserna i Premier League ska bli fantastiskt underhållande att följa när säsongen kliver in i sitt sista skede, och en av de som ofta glöms bort i diskussionen är just – West Ham. De har presterat på en nivå över all förväntan och innehar just nu femte- tillika EL-platsen och upp till fyran City skiljer endast en pinne, precis liksom ner till död mark.

För stadsrivalen Crystal Palace är det desto mörkare, i alla fall i seriespelet. Kontraktet är ännu inte säkrat, även om allt talar för att det ska lösas. Sju poäng är trots allt ett rätt stort avstånd i en bottenstrid när det återstår åtta matcher. Allt fokus är riktat på FA-cupen där semifinalen nåtts medan omspel väntar West Ham efter oavgjort borta mot Manchester United i kvarten.

Dubbelt betalt är i överkant

Visst bör vi kunna räkna med lite större motivation hos värdspelarna? Det, i kombination med klasskillnaden som råder, talar förstås för att alla tre pinnarna hamnar hos West Ham – något vi i skrivandets stund erbjuds dubbelt betalt för.

Innan uppehållet var West Ham i superb form. De två senaste matcherna – mot Chelsea och nämnda Manchester United – slutade oavgjorda och mot de förstnämnda, på bortaplan, var man bara minuter från att vinna. Innan detta hade fyra fullpottare radats upp.

För Crystal Palace är det ren och skär misär. Bortsett från skalperna i FA-cupen har inte en enda av de 13 senaste matcherna vunnits och hela nio av dem förlorats. Sett fantasi- och energilöst ut sedan en bra tid tillbaka. Förvisso derby nu, men finns det kraft att samla ihop motivation för att bjuda West Ham på en fajt? Nja, det är tveksamt.

Skadesituationen har bara lättats upp för West Ham på sistone och hela det bästa manskapet finns tillgängligt. Gästerna å andra sidan, de saknar en rad betydelsefulla pjäser; bland annat är Connor Wickham, som är en av få som presterat på sistone, osäker för spel.

Bara att slussa in polletterna på ettan.

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (UNIK: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 2/4
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Ham 2,00 betsson logo
Oavgjort 3,60 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Crystal Palace 4,20 nordicbet logo
Över 2,5 mål 2,00 redbet logo
Under 2,5 mål 1,85 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: