Speltips West Ham – Doncaster 23/1: Skräll i FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

13,00 gånger pengarna betalar skrällspelet i FA-cupens fjärde omgång när West Ham United spelar hemma mot Doncaster Rovers.

West Ham - Doncaster Rovers

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Det vore dumt att inte ha höga förväntningar inför lördagens matcher i FA-cupen, med tanke på att det står flera intressanta drabbningar på schemat, och då det finns ett antal stora favoriter som i mina ögon kan sväva i fara.

West Ham United slog i helgen ett viktigt rekord efter halva säsongen spelad i Premier League, med fler poäng än vad man tidigare haft i det här läget. Med andra ord är det positiva tongångar i och kring klubben.

Men det här innebär också en risk för att man slappnar av lite i onödan, och att man kanske har sitt fokus på annat än att göra det bra i FA-cupen.

Nu väntar en tuff utmaning i form av Doncaster Rovers, ett topplag från League One som har radat upp vinst på vinst senaste veckorna. Man har faktiskt vunnit nio av sina elva senaste matcher, bland annat i FA-cupen där man alltså är framme vid fjärde omgången. Det är hur man än vrider och vänder på det imponerande.

Högt odds i FA-cupen

Efter att tidigare under säsongen haft uppenbara problem med skador i laget har West Ham United nu fått ordning på spelartruppen och kan därmed välja och vraka inför matchen mot Doncaster Rovers.

Det man ska ha med sig är att anfallaren Michail Antonio, den så viktige anfallaren ska sägas, är tillbaka i spel, men att han förmodligen vilas i den här matchen.

Det enda avbräcket som det rapporteras om på förhand är Arthur Masuaku, medan Issa Diop och Fabien Balbuena nu är tillbaka och hoppas få starta en match. Det tror jag är det man kommer använda FA-cupen till nu, att lufta lite spelare.

David Moyes kommer säkert att röra om lite i grytan och det lag som tar sig an Doncaster Rovers här kommer inte att vara det bästa laget, det vågar jag nästan lova.

I bortalaget finns dessutom inga som helst skador. Det här är ett lag som slog ut Blackburn Rovers i den senaste omgången av FA-cupen och som nu kommer med nio vinster på sina elva senaste tävlingsmatcher.

Doncaster Rovers spelas därför som ett skrällspel till hela 13,00 gånger pengarna hos William Hill. Där är man fyra (!) snäpp starkare än flera andra konkurrenter på marknaden.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Doncaster vinner
Odds: 13,00
Bolag: William Hill
Spelstopp: 16:00, lördag 23 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: