Speltips West Ham – Hull 22/9: Ligacupen

Simon Pålsson Publicerat: 20 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Redan förra veckan spelades den andra rundan, och nu är det dags för runda tre i engelska Ligacupen där West Ham spelar mot Hull City den 22 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Ingen rast och ingen ro. Det är vad som gäller under denna intensiva fotbollssäsong som kommer att spelas på engelsk mark, och där man valt att klämma in fruktansvärt många matcher på så kort tid det bara går så här inledningsvis.

Anledningen är såklart att man har fått inleda säsongen lite senare än planerat, och att det måste till en hel del matcher innan landslagsuppehåll och europeiskt cupspel ska ta över kalendern allt mer under hösten.

Ligacupen spelas nu parallellt med allt spel i ligorna, och här ska det bli intressant att se om West Ham kan ta en ny vinst. Efter två raka förluster i Premier League finns det viss oro på den fronten, men man slog ut Charlton Athletic i den första rundan i Ligacupen (som är den andra rundan i själva turneringen).

West Ham har alltså fokus på annat håll – skulle vi tro – och det kan straffa sig mot ett Hull City som slog ut Leeds United på straffar i sin första omgång. Här tror vi att deras motivation är klart högre.

West Ham kan få det tufft

Marko Noble och Jack Wilshere har öppnat säsongen med skador, men ska vara tillbaka inom kort. Det känns dock inte som rätt läge att slänga in spelarna om de inte är helt redo för spel. Här finns det ingen anledning att ta några risker, den saken är väldigt säker.

Å andra sidan bör man väl säga att det kan vara ett bra sätt att ge spelarna minuter. På pappret är det två spelare som kan komma att spela viktiga roller för laget under resten av säsongen.

Tom Eaves är den enda spelare som Hull City ser ut att få klara sig utan, och baserat på hur man tog sig an matchen mot Leeds United i förra rundan tar man Ligacupen på ganska stort allvar. Inte minst Reece Burke blir intressant att följa här, med tanke på att han har en direkt koppling till sin moderklubb West Ham.

Hull City +1,5 spelas till 1,68 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Hull City +1,5
Odds: 1,68
Bolag: Casumo
Spelstopp: 20:30, tisdag 22 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: