Speltips, West Ham – Liverpool 2/1: Orättvist satta odds

Spelbloggare Publicerat: 2 januari 2016

West Ham och Liverpool, åttan respektive sjuan, drabbar samman på Boleyn Ground och att oddsen nedplitade på 1×2-marknaden är orättvist satta råder det ingen tvekan om.

Ladda upp spelkassan: Här är de bästa bonusarna från 24 olika spelbolag!

En pinne skiljer dessa två åt och avståndet upp till Europaområdet är oerhört litet – det här är ett äkta sexpinnarsmöte. West Ham hade, innan 2-1-vinsten över Southampton senast, radat upp fem kryss och alla de tappen har inneburit att man halkat från den absoluta toppen, men å andra sidan tyder det på stor styrka att man är så pass svåra att slå.

Annat för Liverpool, som annars också brukar vara heta på kryssen, som följt upp den förnedrande 0-3-torsken mot Watford med två raka 1-0-vinster – hemma över Leicester och borta över Sunderland. Försvarsspelet har, precis som resultaten antyder, klickat väl och inte minst mot de förstnämnda, som då var serieledare, imponerade man.

Löser minst kryss

Köper ändå inte oddsen på 1×2-marknaden – att Liverpool ska vara så pass stora favoriter. Tvåan hittas till siffror runt. Hade, som oddssättare, behövt 20-25 punkter mer för den för att hitta klart värde – därför lutar det istället över åt andra hållet.

West Ham är kapabla till mycket; hållit en bra och jämn nivå de senaste veckorna och har, som nämnt, inte förlorat på sex matcher efter varandra och då har man mött motståndare av Liverpools kaliber, eller till och med bättre.

Som vi varit inne på i flera rekar, lever Liverpool till stor del på sitt namn – det brukar vara lönsamt att spela emot dem eftersom oddssättarna envist står fast vid att de håller kvalité för den absoluta toppen.

Nu får dessutom värden tillbaka ett par betydande pjäser från skador, inte minst Dimitri Payet, men med största sannolikhet kommer han inleda på bänken. Liverpool har alltjämt Daniel Sturridge, Martin Skrtel, Divock Origi samt James Milner out. Även Jordan Henderson verkar få kliva åt sidan. Stora avbräck.

West Ham +0,5 mål (asian handicap) finns till hela 1,90 x insatsen hos Bet365 och det är värdesiffror så det sjunger om det.

Speltips:

Speltips: West Ham +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 2/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Ham 4,02 unibet logo
Oavgjort 3,53 unibet logo
Liverpool 2,05 ladbrokes logo
Över 2,5 mål 2,10 redbet logo
Under 2,5 mål 1,77 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: