Speltips, West Ham – Lusitanos 2/7: Högt satt mållina

Spelbloggare Publicerat: 1 juli 2015

Europeisk toppnivå mot – bottennivå. West Ham United får besök av Lusitanos från Andorra. Vi kan räkna med en brutal överkörning, men tycker ändå att mållinan är orättvist högt satt.

Ja, vad vet vi om Lusitanos då? Inte ett knyst, egentligen. Toppklubb i Andorra, men alltjämt en amatörklubb. Grundserien kom man tvåa i, på sämre målskillnad än ettan FC Santa Coloma. Samma plats blev det när de fyra bästa lagen gallrades bort från de sämsta, bakom samma motstånd.

Är en hel del olika nationer som är representerade i truppen, men kvalitén på den är alltjämt ruskigt låg – i alla fall i jämförelse med de flesta konkurrenterna i EL-kvalet. 2010 och 2011 var man i denna sits, det har blivit fyra förluster av fyra möjliga med resultaten 0-5, 0-6, 1-5 och 0-1 – motståndare som West Ham sannolikt hade skåpat ut.

Ringrostiga efter uppehållet?

Är inte jätteförtjust i West Hams lagbygge och sannolikt blir det den undre tabellhalvan, precis som i fjol. Platsen här i Europa League fick man tack vare den urlöjliga fair play-platsen; med andra ord att de åkte på minst kort under spelåret. Hur som helst, nu är man här och lottningen innebär att man i praktiken redan är vidare till nästa kvalrunda.

Då kan vi istället börja luska i hur stora siffrorna kan bli. Undertecknad tror på färre än oddssättarna och att en 6,5-lina ställs ut känns generöst. Med tanke på den halvdana kollen de flesta har, oddssättarna inräknade, är de också helt oense på målmarknaden. På samtliga mållinor erbjuds vi en återbetalning på minst 101%.

Räknar med att West Ham luftar en del spelare och med tanke på att de inte hunnit börja träningsspela ännu är det frågetecken över den såväl fysiska som tekniska formen. Tror inte att de kommer ut och kör på för fulla muggar och när Lusitanos backar hemåt med fullt manskap kan det säkert ta en stund innan första baljan kommer.

Kan säkert få äta upp det här efter matchen, men min känsla är att det blir målsnålare än de flesta oddssättare tror. Exempelvis skickar Betway bara ut 1,56x för under 6,5 mål medan samma spel står i 1,85x hos Titanbet.

Så, 5-0 kanske? Under 6,5 mål testas med en summa under medel.

Speltips:

Speltips: Under 6,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 2/7
TV / Stream:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)

 

Rösta: Vem tror ni på?

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Ham 1,02 titanbet logo
Oavgjort 17,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Lusitanos 51,00 betway logo
Över 6,5 mål 2,25 betway logo
Under 6,5 mål 1,85 titanbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: