Speltips, West Ham – Manchester City 1/2: Nyförvärv i fokus

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2017

Det är fokus på ett nyförvärv när en ny månad tar vid och West Ham samt Manchester City möter varandra på London Stadium. Vi höjer därför nivån när oddssättarna virrar lite och testar en 4,90-oddsare.

Här finns potential för en bra match i huvudstaden.

West Ham må ha spurtat ifrån botten, men är alltjämt en stor besvikelse det här spelåret. De plitades ner som en liten outsider till Europaplatserna efter förra årets succé, men var en bra bit in i händelserna nere i botten och härjade. Nu verkar de dock ha fått lite fäste i tabellen och återfinns på plats tio, den övre halvan. Det var på tiden…

Och på andra sidan planhalvan hittar vi en till besvikelse, Manchester City. Som den stora favoriten till att kamma hem hela kalaset, till att nu vara på en blek femteplats och ha hela 12 pinnar upp till serieledande Chelsea. Pep Guardiola verkar tvivla på sina kunskaper och hans mannar har uppträtt alltför svajigt. Är det idén eller materialet det är fel på?

Jose Fonté och Robert Snodgrass har stärkt West Hams trupp under transferfönstret. Den stora, kontroversielle stjärnan Dimitri Payet har – äntligen – lämnat. Gästerna har frågetecken för spetsen Sergio Agüero. Öppnar upp för Gabriel Jesus startdebut?

Testas som målskytt

Ett nyförvärv i fokus. Och vem om inte – Robert Snodgrass?

Hull Citys numera före detta succéman har lämnat för West Ham och känslan är spontant att det är en klubb han och hans spelstil kommer passa alldeles utmärkt i. Ett smart val av adress, liksom en smart värvning.

Han kommer ha en roll bakom Andy Carroll – få mycket utrymme för sin fina fot. Kanske framförallt i en match som denna när ytor att ställa om på kommer lämnas av Manchester City, som stundtals kan se lite loja ut. Tappar en hel del boll i utsatta situationer.

20 seriematcher i Hull City det här spelåret, 19 från start, landade i sju mål för skotten – och nu, i en bättre klubb och med en offensivare spelidé, kommer han kunna förbättra den statistiken ytterligare.

Manchester City imponerar inte alls defensivt och det kommer öppna upp för en drömdebut…

Robert Snodgrass målskytt ”anytime” spelas till fantastiska 4,90 x polletterna hos Unibet (1 000 kronor). Plocka spelet hos en bookie som erbjuder insatsen tillbaka om spelaren inte startar, Unibet är en, då det är mycket möjligt att Snodgrass inleder på bänken. Kanske värt att titta på ett livespel i så fall?

Speltips:

Speltips: Robert Snodgrass målskytt ”anytime”
Odds: 4,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 1/2
TV:  Visas inte på svensk TV (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: