Speltips, West Ham – Sunderland 27/2: Vinnarspelet synas

Spelbloggare Publicerat: 26 februari 2016

West Ham fortsätter sin jakt på Europaplatserna och tar under den tidiga lördagseftermiddagen emot ett Sunderland som sett förbättrat ut på sistone, men alltjämt är i en prekär situation. Ska råda klasskillnad?

För vissa kom det kanske som en chock att West Ham presterat på en så pass bra nivå under spelåret, inklusive undertecknad – men Londonklubben står starkt uppe på den övre tabellhalvan; har endast en pinne upp till femteplacerade Manchester United, som alltså innehar den sista EL-biljetten.

Gästande Sunderland är inte bättre än nästjumbo i tabellen, men avståndet upp till säker mark är nu endast på ynka poängen. Ett rejält uppsving har de stått för under de senaste veckorna och 2-1-vinsten över Manchester United senast följde upp 2-2 borta mot Liverpool – fyra poäng mot två lag som fajtas en bit uppe på den övre tabellhalvan.

Välsmakande etta

Känns som att West Ham borde ha en ypperlig möjlighet att kamma hem alla hela potten här. Blandade prestationer på sistone, men på hemmaplan har de steppat upp flera nivåer – inte en enda av de 12 senaste fajterna på Boleyn Ground har förlorats och 5/6 vunnits. Dessutom mot starkt motstånd.

Fastän Sunderland stått för två fina insatser på följd, är det bara att inse att de inte håller i närheten av samma kvalité som West Ham. En tredje skräll på rad – nja… Och på bortaplan har de svarta katterna ett horribelt facit: 2-2-9.

Det skiljer trots allt 17 poäng mellan lagen och det är en stark indikation på hur stor klasskillnaden är. Dessutom är det ett West Ham som återfår ett par spelare från skadelistan till truppen och stod för en solid prestation senast, när Blackburn krossades med 5-1 i FA-cupen – på bortaplan.

2/3-1? Den raka ettan spelas till klart acceptabla 1,85 x smeten hos Bet365.

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak etta
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:45, lördag 27/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Ham 1,85 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Oavgjort 3,80 unibet logo
Sunderland 4,85 unibet logo
Över 2,5 mål 1,96 redbet logo
Under 2,5 mål 1,90 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: