Speltips, West Ham – Wolverhampton 9/1: Skrällidé från FA-cupen

Spelbloggare Publicerat: 9 januari 2016

Mer fotboll från FA-cupens tredje runda. West Ham tar emot Wolverhampton på Boleyn Ground och den väntade matchbilden kan tala för att en skräll lurar runt hörnet…

West Ham har haft ett lyckosamt år; var under en tid uppe och fajtades i det absoluta toppskiktet, men tappade alltför mycket mellan oktober och december för att behålla sin plats däruppe. Nu har man dock åter vunnit två matcher efter varandra, båda på hemmaplan – mot Southampton och Liverpool.

Med detta har man klivit upp på sjätteplatsen, med en pinne till Europaområdet och Manchester United.

Divisionen nedan, Championship, på elfteplatsen, hittas Wolverhampton. Ett stort misslyckande – det finns absolut kvalité i truppen för att utmana toppen och vilken växel som kan sättas i har visats upp de senaste veckorna – man har vunnit tre raka matcher, vilka dessutom nollan hållits i.

Matchbilden talar för ”Wolves”

Fortfarande stora skadebekymmer för West Ham, men ska ändå nämnas att man vunnit de nämnda matcherna utan dessa. Här kan det bli på tal om viss rotation. ”Wolves” har Jordan Graham fifty-fifty för spel medan keepern Emiliano Martinez tillbaka efter ett skadeuppehåll. Osäkert om han medverkar ändå.

Tycker att den väntade matchbilden bäddar för en rejäl skräll. West Ham är som bäst när motståndarna styr händelserna på planen och istället få kontra. Här ska man själva greppa taktpinnen – och det mot ett Wolverhampton som även de är oerhört vassa i omställningsspelet och briljerat defensivt på sistone.

Och visst bör det inte heller skilja så mycket som tabellerna vill antyda? West Ham lär sjunka en del i Premier League och Wolverhampton kan klart bättre än en elfteplats i Championship. Borde snarare vara mitten i PL mot toppen i Championship – om de presterat på normalnivå utifrån sitt material.

Värden har, utan tvekan, plitats ut som alltför stora favoriter och den raka tvåan spelas till 5,25x hos Titanbet.

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner, rak tvåa
Odds: 5,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 9/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
West Ham 1,73 williamhill logo
Oavgjort 4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Wolverhampton 5,25 titanbet logo
Över 2,5 mål 1,90 mybet logo
Under 2,5 mål 1,95 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: