Speltips, Wolfsburg – Bayern München 27/2: Kan Wolfburg bjuda upp till dans?

Spelbloggare Publicerat: 26 februari 2016

Åttan möter ettan i Bundesliga – Wolfsburg och Bayern München. Lagen brukar bjuda på underhållande fajter och vi tror att det kan bli en sådan på nytt.

Det är förstås under all möjlig kritik. Wolfsburg parkerar, som nämnt, på en blek åttondeplats – förra året blev de tvåa – och att man steppat ner ett par nivåer är tveklöst, även om det finns stora möjligheter till att studsa upp till när allt ska summeras. Siktet är fortfarande på bronsplatsen, vilken det skiljer fem poäng upp till och leder ut till Champions League.

Bayern München fortsätter dominera den tyska klubbfotbollen med järnhand och de plitas ut som den stora utmanaren till Barcelona om CL-titeln. Hela åtta pinnar är avståndet ner till Borussia Dortmund i serien på och i praktiken är det mer eller mindre redan avgjort – den fjärde raka serievinsten.

Spelet suttit i sex raka inbördes matcher

Det är få seriekonkurrenter som kunnat stå upp någorlunda bra mot just Bayern München under de senaste åren – Wolfsburg är en av dem, i alla fall på hemmaplan där de är fantastiskt slagkraftiga. Resultatraden står i 7-2-1 och målskillnaden är på 25-9, vilket kan jämföras med 1-4-6 och 7-20 på resande fot. Kolossal skillnad.

Bayern München kommer från en tuff CL-fajt mot Juventus i veckan och bara fått vila fyra dagar däremellan. 2-0 tappades in till 2-2 och under den sista halvan av andra halvlek såg försvarsspelet extremt svajigt ut.

I de sex senaste inbördes matcherna har det målats åt båda håll – en svit som vi tror kommer förlängas ytterligare här. Även när en jätte som Bayern kommer på besök till Volkswagen Arena, vill Wolfsburg alltid sätta ton inför hemmapubliken.

Stora skadebekymmer på alla positioner i Wolfsburg, men på de offensiva finns det gott om sparkapital. Bayern München är främst sårade på de defensiva positionerna; saknar fyra försvarsspelare, bland annat Rafinha.

BLGM – ja spelas till 1,83x hos Betrally.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30, lördag 27/2
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. unibettv logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Wolfsburg 8,50 bwin logo
Oavgjort 4,80 betsson logo
Bayern München 1,45 mybet logo
Över 2,5 mål 1,64 redbet logo
Under 2,5 mål 2,35 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: