Speltips, Wolfsburg – Gent 8/3: Kombinationsspelar till 2,25

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2016

Kvällens andra CL-batalj står Wolfsburg och Gent för – och det borde finnas alla möjligheter till att bli en oerhört underhållande och även målrik sådan. Vi satsar polletterna i ett kombinationsspel 2,25x.

Hämta din bonus inför CL-festen: Här hittar ni spelbolagens bästa kampanjer just nu!

Det är lite förvånande, men det här dubbelmötet lever ännu. Wolfsburg ledde med tre mål mot noll i det inledande mötet fram till de avslutande tio minuterna – Julian Draxler var en av de som hade lekstuga och stänkte in två baljor – men Gent kunde reducera två gånger om, vilket innebär att chansen att vända på siffrorna i viss mån fortfarande lever.

Men ja, hur stor – liten – är den? Oddssättarnas nedplitade siffror är en rätt tydlig indikator varåt det barkar – att Wolfsburg ska avancera vidare betalar endast 1,06 och Gent dito hela 13,00 x insatsen. I procent: 91-9%.

Något som kan tala för Gent är i alla fall att de har momentum efter det fina avslutet senast och dessutom är nämnde Draxler ett osäkert kort för värden.

Klasskillnad

Men ja, momentum och momentum. Går att vända och vrida på det här hur mycket som helst, men Wolfsburg är den klart bättre parten – alla positioner. Och på hemmaplan är tyskarna en maktfaktor att räkna med, även i Europa.

Gruppspelets tre matcher på Volkswagen Arena – mot CSKA Moskva, PSV och Manchester United – vann man. På bortaplan är Wolfsburg klart sämre, men ändå lyckades de vinna det första mötet. Då borde de väl kunna upprepa det hemma?

Sedan måste Gent få in minst två, med all sannolikhet tre, baljor för att ha chansen att avancera vidare. De måste med andra ord blotta sig själva, vilket öppnar upp möjligheterna för mål rejält – åt båda håll.

Stort minus för både Wolfsburg och målmöjligheterna om Draxler skulle missa matchen, men bredden är rätt stor hos tyskarna och en slagkraftig offensiv kan ställas ut hur det än blir.

Wolfsburg vinner & över 2,5 mål spelas till 2,25x hos Bwin. Finns som ett färdigkomponerad kombinationsspel. Öppna ett konto hos dem och erhåll 250 kronor i välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: Wolfsburg vinner & över 2,5 mål
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 8/3
TV:  viasatsport logo(TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Wolfsburg 1,53 williamhill logo
Oavgjort 4,50 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Gent 6,70 betrally logo
Över 2,5 mål 1,69 redbet logo
Under 2,5 mål 2,32 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: