Speltips, Wolfsburg – Real Madrid 6/4: De överdriver målmöjligheterna

Spelbloggare Publicerat: 6 april 2016

TV3 sänder det första kvartsfinalmötet av två mellan tyska Wolfsburg och spanska Real Madrid från Volkswagen Arena. Vi ställer oss frågan – om oddssättarna inte överskattar målmöjligheterna?

Det stämmer inte för Wolfsburg just nu; har inte gjort det under hela spelåret. Från att ha landat på en hedervärd andraplats i förra årets Bundesliga, till att nu inte vara bättre placerade än åtta, en bra bit ifrån Europaplatserna. Innan uppehållet radades två halvdana prestationer upp – förlust mot Hoffenheim (b) och kryss mot Darmstadt (h) – för att nu senast bli förnedrade med 0-3 mot Bayer Leverkusen.

Sämsta möjliga uppladdning för tyskarna, med andra ord.

Desto bättre har den varit för Real Madrid, som över det hela också är en stor besvikelse i Primera División – titeln är i praktiken närmast körd –, med en superbt utförd bortafajt på Camp Nou mot ärkerivalen Barcelona. 0-1 vändes till 2-1 och den sista baljan, signerad Cristiano Ronaldo, kom bara minuter från slutet när man var decimerade med en man. Den sjätte raka vinsten.

Första mötet mer avvaktande

Det första mötet i dubbelmöten som dessa tenderar att bli mer tillknäppta och målsnåla kontra returen – mycket eftersom parterna inte vill riskera att hamna i uppförsbacke och det finns ett resultat att spela på i möte nummer två.

Nu borde Real Madrids resa mot semifinalen vara rätt enkel, men det är inte så att de måste vinna den här fajten för det. Räknar med att de kommer få vara spelförande under merparten av matchen utan att pusha upp positionerna alltför hårt.

Ett par defensiva avbräck för värden; Naldo i backlinjen är osäker för spel.

Främsta prio för Wolfsburg blir att hålla ihop försvaret, inte bjuda på onödiga ytor. Trots att defensiven inte klickat på sistone, bör de kunna hålla motståndarna i okej styr medan det kan bli tufft att hitta nätet.

Reals inledande match i åttondelsfinalen mot Roma klev under 2,5 mål medan två av tre gjorde detsamma under fjolåret. Övrig bjöd på exakt tre mål.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – spelas till acceptabla 1,85 x insatsen hos Redbet. Känns som vi är rätt bra försäkrade med den linan.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 6/4
TV:  tvtre logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Wolfsburg 5,50 betsafe logo
Oavgjort 4,20 titanbet logo
Real Madrid 1,69
Över 2,5 mål 1,67 redbet logo
Under 2,5 mål 2,36 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: