Speltips Wolverhampton – Aston Villa 6/5: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 6 maj 2023

Wolverhampton Wanderers tar emot formstarka Aston Villa i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 6 maj 2023 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Aston Villa

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton Wanderers har totalt sett inte kommit upp i den kapacitet man kan förvänta sig sett till förutsättningarna. Den senaste tiden har man blandat och gett, men ändå tagit ett par viktiga segrar som gör att man har viss marginal ner till lagen under nedflyttningsstrecket.

Hemma på Molineaux har Wolves gjort det bra på sistone då man kommer till den här matchen med tre raka hemmasegrar och noll insläppta mål. Insatsen borta mot Brighton förra helgen ger dock, minst sagt, smolk i bägaren. Där föll man ihop fullständigt på ett sätt som man sällan ser Wolverhampton göra. Näst slutvisslan ljöd hade man blivit överkörda med hela 6-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves höjer sig

Aston Villa går en spännande upplösning till mötes då deras fina prestationer under våren gör att de fightas med de stora drakarna om Europaplatser.

Inför förra helgens bortamöte mot Manchester United hade Unai Emerys manskap en svit på tio raka matcher utan förlust. Av dessa hade man vunnit åtta och kryssat två. På Old Trafford skulle dock den sviten spräckas då hemmalaget gjorde matchens enda mål i slutet av den första halvleken. Aston Villa gjorde på nytt en väl genomförd insats, men effektiviteten saknades i den här matchen.

Wolverhampton och Aston Villa möttes senast i början av januari på Villa Park och den matchen slutade 1-1. När de nu möts igen är förutsättningarna jämna där Aston Villa gäller som knappa favoriter till ett odds omkring 2.48.

Aston Villa vet vi var vi har, de är helt enkelt topplagsbra för tillfället. Wolves är mer svårbedömda, men insatsen senast bör nog ses som ett tillfälligt olycksfall i arbetet.

Jag räknar med att Wolverhampton kommer vara betydligt bättre strukturerade och fokuserade än senast. Det här blir nog därmed mer av en vanlig Wolves-match, det vill säga mer tillknäppt. Att Aston Villa har varit väldigt solida bakåt den senaste tiden bidrar också till den profetian.

Båda lagen har inte gjort mål i fyra av de fem senaste matcherna hos båda de här lagen. Mitt spel blir att båda lagen inte kommer göra mål i den här matchen heller till 1.90 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.90
Bolag: Betinia
Spelstopp: 16:00,lördag 6 maj
TV: 
Stream:  viaplay logo