Speltips Wolverhampton – Bournemouth 18/2: På uppgång

Martin Efvergren Publicerat: 17 februari 2023

Ett Wolverhampton Wanderers på uppgång gästas av nästjumbon AFC Bournemouth i den 23:e omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 18 februari 2023 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Bournemouth

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Wolverhampton Wanderers hade en motig höst, men sedan Lopetegui tog över rodret har det börjat se klart bättre ut. Man kommer nu till det här mötet med tre segrar på de fyra senaste ligamatcherna och har därmed klättrat upp till en 15:e plats i tabellen.

I lördags stod man för en bragdartad insats då man lyckades få med sig tre poäng från bortamötet mot Southampton. Trots att Mario Lemin utvisades redan efter en knapp halvtimme och trots att hemmalaget tog ledningen så lyckades Wolves ändå vända matchen till en 2-1-seger.

Wolverhampton står nu på 23 poäng och man gäller som klara favoriter när man nu gästas av Bournemouth i den 23:e omgången av Premier League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget målkalas

AFC Bournemouth har en svag trend och börjar bli alltmer cementerade i bottenskiktet. På de sju senaste ligamatcherna har man bara tagit två poäng och totalt står man på 18 poäng, vilket gör att man endast har Southampton bakom sig i tabellen.

Den gångna helgen stod man emellertid för en gedigen insats då man spelade 1-1 hemma mot Newcastle. I stora delar var man faktiskt det bättre laget men det räckte alltså bara till en poäng. När det kommer till individuell kvalitet så är Bournemouth på en nivå under de flesta andra lagen i Premier League vilket gör att det krävs mer av kollektivet för att man ska vinna matcher.

Nu ställs man mot ett Wolverhampton på uppgång och ser vi till oddsen är gästerna stora underdogs. Det mesta talar till Wolves fördel, men senast de här båda lagen möttes slutade det 0-0 och Bournemouth lär kunna försvara väl mot ett Wolverhampton som alltjämt saknar en pålitlig målskytt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.77 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 16:00, lördag 18 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo