Speltips Wolverhampton – Crystal Palace 25/4: Pressen har lättat

Martin Efvergren Publicerat: 25 april 2023

Wolverhampton Wanderers tar emot Crystal Palace i den 33:e omgången av Premier League. Matchen spelas tisdag den 25 april 2023 med avspark kl 20:30 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Crystal Palace

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton Wanderers har tagit steg i rätt riktning på sistone och har skaffat sig viss marginal ner till lagen under nedflyttningsstrecket. Efter 32 spelade matcher har man tagit 34 poäng och är därmed sex poäng före Everton som ligger på 18:e plats.

Inför lördagens bortamöte mot ett pressat Leicester hade Wolves två raka segrar i ryggen. På hemmaplan hade man då besegrat både Chelsea och Brentford utan att släppa in något mål. Matchen på King Power Stadium började också bra för gästerna då man tog en tidig ledning. Men Leicester skulle komma att resa sig och vända matchen till seger med 2-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förbättrad offensiv

Crystal Palace har, precis som Wolves, spelat 32 ligamatcher och ligger tre poäng före i tabellen. Sedan Roy Hodgson tog över rodret har man stått för en remarkabel kursändring om vi ser till resultaten. När den gode Hodgson ersatte Patrick Vieira hade Crystal Palace inte vunnit på tolv raka matcher. Nu kommer man till det här mötet med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste matcherna.

Inför helgens hemmamatch mot Everton hade Crystal Palace besegrat Leicester, Leeds och Southampton i de tre föregående matcherna. Framförallt har Hodgson-effekten inneburit att man börjat göra mål igen efter en lång tids måltorka. Mot ett kompakt försvarande Everton lyckades man dock inte få bollen i mål och matchen förblev mållös.

När Wolverhampton och Crystal Palace möttes på Selhurst Park i höstas slutade det med en 2-1-seger på för hemmalaget. Därmed har Crystal Palace vunnit de fyra senaste mötena mot Wolves.

Inför den här matchen är förutsättningarna emellertid jämna. Wolves gäller som favoriter till omkring 2.38 gånger insatsen, men Crystal Palace är formstarka och har haft det förhållandevis ”lätt” mot just Wolverhampton.

Det brukar bli tätt och målsnålt när de här lagen möts och spelbolagen lutar tydligt åt att det kommer att göras få mål i den här matchen. Båda lagen har dock fått bättre fart på offensiven på sistone och de kan spela relativt avslappnat med tanke på marginalen nedåt i tabellen. Det gör att jag finner ett bra spelvärde i att båda lagen kommer att göra mål. Det spelas till 2.00 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.00
Bolag: Betinia
Spelstopp: 20:30, tisdag 25 april
TV: 
Stream:  viaplay logo