Speltips Wolverhampton – Tottenham 4/3: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 4 mars 2023

Wolverhampton Wanderers gästas av Tottenham Hotspur i lördagens omgång av Premier League. Matchen spelas den 4 mars 2023 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Tottenham

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton Wanderers har höjt sig under Lopeteguis ledning, men på de tre senaste ligamatcherna har det bara blivit en poäng. Därmed står man på totalt 24 poäng efter 25 matcher och är långt ifrån säkra från bottenstriden.

I onsdag ställdes man mot Liverpool för fjärde gången det här året. Wolves har stått upp på ett bra sätt i alla de här mötena, men i veckans match på Anfield fick man se sig besegrade med 2-0.

Det är framförallt, som vi vant oss vid med Wolverhampton de senaste säsongerna, målskyttet och spelet i den sista tredjedelen som är akilleshälen. Man har bara gjort ett mål de tre senaste och där behöver man höja sig för att inte riskera att bli fast i bottenträsket.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsstarka lag

Det har verkligen inte gått som på räls för Tottenham Hotspur den här säsongen, men man har alltjämt greppet om fjärdeplatsen. Det är trots allt ganska bra jobbat av ett lag vars spel ganska ofta hackar.

Inför veckans FA-cupmöte borta mot Sheffield United hade Spurs tagit två raka derbysegrar i ligaspelet. I söndags slog man Chelsea med 2-0 och dessförinnan vann man med samma siffror mot West Ham. Men mot Sheffield United fick man det inte att stämma. Tottenham gick mållösa då man föll med 1-0 efter ett sent mål av hemmalaget.

Kulusevski och Kane vilades från start i den matchen, men i övrigt var ett relativt ordinarie lag. Tottenham har inte bredden att slåss på fler än två fronter och på så vis var det kanske lika bra att det blev respass i FA-cupen.

Det senaste mötet mellan Wolverhampton och Tottenham slutade med en 1-0-seger för de sistnämnda. Spurs gäller också som knappa favoriter inför den här matchen och utgången känns relativt oviss.

Wolves är fortsatt ett av Premier Leagues målsnålaste lag och ser vi till Tottenhams fyra senaste matcher så har det varit tätt och målsnålt. Jag räknar med att den här matchen kommer att ha en liknande karaktär och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.77 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky Sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 16:00, lördag 4 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo