Speltips Wolves – Southampton 11/2: FA-cupen

Simon Pålsson Publicerat: 11 februari 2021

Wolverhampton Wanderers har fått en tuff lottning i den femte omgången av FA-cupen, när Southampton väntar den 11 februari 2021.

Wolverhampton - Southampton

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det här är utan tvekan två lag som på lite olika sätt har stuckit ut den här säsongen, med ett Wolverhampton Wanderers som verkligen inte levt upp till ganska höga förväntningar, och ett Southampton som har överträffat förväntningarna.

I grunden är det fortsatt två oerhört intressanta lag, speciellt för oss som har tröttnat lite på storklubbsdominansen i Premier League. Den dominans som sakta men säkert ser ut att dö ut en aning.

Hur som helst har Wolverhampton Wanderers och Southampton potentialen att bli utmanare vad det lider, och det gör det intressant med inbördes möten mellan lagen. Nu är det inte Premier League som gäller, utan istället FA-cupen. Men här kan båda lagen ha en reell chans på en titel.

Wolverhampton Wanderers har hittat tillbaka lite på slutet med bara en förlust på sina fem senaste, och plötsligt känns man som ett mer svårslaget lag. Dessutom har man en klar tendens att spela målsnåla matcher, både mot Southampton och i FA-cupen generellt.

Märk väl att Wolverhampton Wanderers också bara förlorat en av sina tio senaste matcher i FA-cupen.

Målspelet lockar

Det är såklart en oroväckande faktor för offensiven i Southampton att Takumi Minamino inte får spela här, och som om det inte vore nog med det har man skador på Theo Walcott, Ibrahima Diallo, Michael Obafemi och Willian Smallbone. Som bekant är även talangen Alexandre Jankewitz avstängd efter sitt röda kort mot Manchester United.

Wolverhampton Wanderers kommer fortfarande till spel utan Raul Jimenez, men nu är Jonny tilblaka i spel. Jag skulle tro att man skyndar väldigt långsamt med honom efter hans långa, långa frånvaro.

Daniel Podence och Willy Boly står också som osäkra kort i Wolverhampton Wanderers inför den här drabbningen.

Under 2,5 mål spelas nu till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, torsdag 11 februari 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: