Speltips, Würzburger Kickers – St. Pauli 7/11: Fint speltips hittat

Spelbloggare Publicerat: 6 november 2016

Match- och spelutbudet är tunt under måndagskvällen, men nere i den tyska andradivisionen och från matchen mellan Würzburger Kickers och St. Pauli har vi hittat ett välsmakande speltips, till 2,15 x insatsen.

Flyeralarm Arena är platsen och en betydelsefull match är det som står på schemat, när den tolfte omgången ska spikas.

Kickers, nu placerade nia, har chansen att kliva upp flertalet platser i tabellen vid händelse av en vinst och om det skulle bli en större sådan tar man över femteplatsen före Union Berlin. Det är tätt i skiktet mellan mitten och toppen – och att tappa poäng i matcher som denna, hemma mot jumbon, är förödande.

Sist i tabellen, alltså. St. Pauli har haft en mardrömsstart på spelåret och har bara löst sex pinnar på de inledande 11 matcherna – något som förvånar enormt, speciellt med tanke på att de landade på fjärdeplatsen förra året.

Samtliga startspelare finns tillgängliga för Würzberger Kickers medan St. Pauli har en handfull spelare out, flera framstående sådana.

Raka ettan spelas

2,15 x insatsen – det får vi för den raka ettan. Lever oddssättarna kvar i fjolåret?

En fräsch nykomling, som imponerat enormt, på hemmaplan – mot en trött jumbo. Visst ska den här ettan inte betala mer än dubbelt?

St. Pauli har bara plockat en pinne på sex bortamatcher i seriespelet, alltså förlorat fem av dem. Når inte alls upp i den önskvärd nivå; saknar allt som kan liknas med självförtroende. På resande fot har man inte heller kraften från det massiva publikstödet.

Nu saknar St. Pauli dessutom flera framstående pjäser; den interna skytteledaren Aziz Bouhaddouz, tre mål. Försvarsklippan tillika kaptenen Sören Gonther är också en av alla de som saknas. Brutala avbräck och truppens kvalitet minskar rejält.

Kickers har förvisso tappat lite de senaste veckorna; förlorat två raka matcher, men dipparna kommer komma. Svårt att se de falla ihop totalt. Kommer på rätt spår nu?

Den raka ettan spelas till 2,15 x polletterna hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Würzburger Kickers vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, måndag 7/11
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: