Speltips, Zenit – Benfica 9/3: När kommer målen?

Spelbloggare Publicerat: 9 mars 2016

CL-partajet börjar redan 18:00 när de avslutande 90 minuterna väntar mellan Zenit och Benfica. Polletterna investeras i ett specialspel mellan de två halvlekarna.

Hämta din bonus inför CL-festen: Här hittar ni spelbolagens bästa kampanjer just nu!

Det dröjde ända till den 90:e matchminuten innan nollan kunde spräckas i den första fajten. Benficas Jonas forcerade in 1-0-baljan – helt förtjänt baserat på rapporterna från matchen. Zenit hade stora bekymmer att skapa målchanser fastän spelet under perioder var öppet och det fanns ytor att framförallt kontra på.

Zenit kämpar med formproblem – framförallt offensivt är frågetecknen många – och självklart har det långa vinteruppehållet inneburit en tuff startsträcka. Gästande Benfica fortsätter däremot imponera; den inhemska serien toppas just nu och 15 av de 16 senaste tävlingsmatcherna har slutat i vinst.

Fortfarande vissa skadebekymmer för Benfica, men kunnat prestera dessa till trots. Zenit är närmast skadebefriade. Positiva besked!

”Tar tid att luckra upp ett samlat försvar”

Målat upp en klar matchbild i huvudet – med ett Zenit som, med viss försiktighet, för spelet; försöker luckra upp ett Benfica som backar hemåt med största delen deras manskap och satsar hårt när kontringsmöjligheter uppstår.

Detta borde tala för att målmöjligheterna blir klart större i andra kontra första halvlek. Om det står 0-0 till närmare halvtidspausen ska inte betyda att de ryska hemmaspelarna behöver stressa alltför mycket, i alla fall inte fören till just pausen.

Och i takt med att spelarna blir tröttare, och Zenits eventuellt mer desperata, borde rimligen risken för individuella misstag öka samt att ytorna blir större. Det tar tid att luckra upp ett samlat försvar, i alla fall ett av Benficas kvalitéer.

1-0/0-1/1-1 (0-0) känns som möjliga utgångar av fajten och att det blir fler mål i andra halvlek kontra första spelas således till acceptabla 2,25 x insatsen hos Bwin. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 250 kr i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Flest mål i andra halvlek
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, onsdag 9/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Zenit 2,10 williamhill logo
Oavgjort 3,50 betway logo
Benfica 3,90 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 2,18 unibet logo
Under 2,5 mål 1,79 redbet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: