Speltips Zrinjski – Urartu 18/7: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 18 juli 2023

Zrinjski Mostar leder med 1-0 inför returen mot FC Urartu i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdag den 18 juli 2023 med avspark kl 20:00.

Zrinjski – Urartu

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

HSK Zrinjski från Mostar kunde i slutet av maj säkra klubbens åttonde titel i den bosniska ligan. Man vann då serien i överlägsen stil med en marginal på hela 20 poäng ner till tvåan Borac Banja Luka. Därtill vann man även den inhemska cupen.

Sedan dess har man haft sommaruppehåll, men man visade ändå att den goda formen fanns någorlunda bevarad i det första mötet mot FC Urartu från Armenien i kvalet till Champions League. Det blev en jämn tillställning där Zrinjski kunde ro hem en 1-0-seger sedan man gjort matchens enda mål i den 89:e minuten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Zrinjski kan spela ut

FC Urartu från Yerevan vann den armeniska ligan som avslutades i början av juni. Det blev en jämn uppgörelse med FC Pyunik där man till slut kunde bärga ligatiteln med tre poängs marginal. Det var klubbens blott andra ligatitel i historien.

FC Urartu gjorde ingen svag insats i det första mötet mot Zrinjski Mostar förra veckan. Chanser att göra mål fanns, men spetsen framåt saknades. Att man sedan släpper in ett mål i slutminuterna gör att uppförsbacken nu är ganska brant inför den här returmatchen i Bosnien-Hercegovina.

Hos spelbolagen gäller HSK Zrinjski som klara favoriter då ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.50 gånger insatsen.

Zrinjski kommer alltså från en säsong där man varit överlägsna i den inhemska ligan. I synnerhet var man starka hemma i Mostar och med en 1-0-ledning att gå på i det här dubbelmötet ska det mycket till för att man inte ska ta sig vidare.

Även om det blev en jämn match förra veckan så lär det sena målet ge Zrinjski ett mentalt övertag inför den här matchen. Det tror jag kommer att bidra till att man kan spela ut på annat sätt på hemmaplan och att FC Urarte därmed kommer få det tufft. Mitt spel blir Zrinjski Mostar -1 (asian hcp) till 1.80 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet- Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Zrinjski -1 (asian hcp)
Odds: 1.80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:00, tisdag 18 juli 2023
TV: 
Stream: