Speltips/rek & odds: Södertälje – Västerås 17/11

Emil Jakobsson Publicerat: 16 november 2014
Södertälje - Västerås 17/11 2014 speltips & odds
Foto: Bildbyrån

Måndagen bjuder på en match från Hockeyallsvenskan och det är Södertälje som tar emot Västerås och allt talar för en väldigt jämn match mellan två lag som siktar uppåt i tabellen.

Med en match mindre spelad ligger Västerås på en nedflyttningsplats men tabellen är minst sagt jämn. Vid en seger kan de hoppa upp fem platser i tabellen.

Ser vi till gästernas form har förlorat två av deras tre senaste matcher men samtidigt har de vunnit fem av deras sex senaste bortamatcherna vilket givetvis är ruskigt starkt. Däremot har de haft problem borta mot Södertälje, både den här säsongen och tidigare.

Säsongens första möte i Södertälje vann hemmalaget med 3-1 och sex av de sju senaste matcherna mellan lagen som spelats i Södertälje har slutat med en hemmaseger.

Men det är nästan samma sak i Västerås där hemmalaget vunnit fem av de sex senaste matcherna mot Södertälje. Frågan är om hemmaplan blir avgörande även den här kvällen?

Gjort 13 mål senaste tre matcherna

Hemmalaget Södertälje har samtidigt en fin formkurva, de har vunnit tre raka matcher. Inte minst har de fått snurr på offensiven då de nätat 13 gånger under de tre senaste matcherna.

På hemmaplan har de vunnit tre raka samt nio av säsongens tolv matcher.

När vi synar spelbolagens odds sticker faktiskt ettan ut men med tanke på Västerås fina facit på bortaplan (om än inte mot Södertälje) testar vi spelet Södertälje vinner, pengarna tillbaka vid oavgjort. Det spelet betalar 1,82 hos Betway, saknar ni konto hos dem får ni ett riskfritt spel värt 500 kr här.

Södertälje känns som att de är på gång och hemma i AXA brukar de vara väldigt svårslagna och när vi får 1,82 för ettan med pengarna tillbaka vid kryss är det ett givet spel.

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Södertälje 2,4 comeon logo 3 000 kr
Oavgjort 4,05 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Västerås 2,6 williamhill logo 1 000 kr
Under 4,5 mål 2,01 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Över 4,5 mål 1,85 betway logo 500 kr

 

Speltips:

Speltips: Södertälje vinner, pengarna tillbaka vid oavgjort
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Riskfritt spel värt 500 kr)
Spelstopp: Måndag 17/11 kl 19:00
TV:  viasathockey logoviaplay logo  (TV-tablå)

Rösta: Vem tror ni på?

Skrivet av: Thomas Mäkitalo