Stryktipset / EttKryssTvå lördag 16/12: 760 000 kronor i sikte!

Spelbloggare Publicerat: 14 december 2017

En bit över 760 000 kronor kan bli dina! Ta del av vårt spelförslag från lördagens EttKryssTvå, med samma matcher som i Stryktipset, och storkovan kan vara nära…

På Spelbloggare föredrar vi EttKryssTvå över Stryktipset på grund av den fasta och bättre utdelningen. Spelförslagen kan dock användas lika väl på det senare nämnda.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester City – Tottenham: 1

Given etta. Manchester City är omöjliga (?) att rå på för närvarande. 16-1-0 i Premier Leagues resultatrad. Förvisso bättrad form för Tottenham, men mött beskedligt motstånd.

2. Arsenal – Newcastle: 1

Passande uppgift för Arsenal, som sett lite halvdana ut på sistone. Uddlöst. Newcastle med blott en pinne på de åtta senaste matcherna och sjunker som en sten i tabellen. Saknar självförtroende totalt.

3. Brighton – Burnley: X2

Helt fel favorit. Burnley fortsätter hota uppåt och är inblandade i skiktet runt Europaplatserna. Brighton klart sämre, tappat lite momentum och får det svårt här. Max en poäng?

4. Chelsea – Southampton: 1X

Litet, litet skrällbud. Värt att ha med i systemet, krysset. Chelsea har visat lite sämre tendenser. Southampton var rentav värdelösa mot Leicester senast, 1-4 hemma. Kan dock mer. Ej oävna.

5. Stoke – West Ham: X2

Nu ser det bättre ut i West Ham! Kommer från två raka derbyn; 1-0-vinst över Chelsea, 0-0 mot Arsenal. För Stoke är det tätt mellan torskarna… Garderar skrällen, X2.

6. Watford – Huddersfield: 1X

Watford inte på deras topp, men har kvalitéer. Huddersfield är oerhört veka borta. Lär första tajta till det här och ställa upp försvarsmuren. Kan räcka till oavgjort – max!

7. Birmingham – QPR: 1

På bortaplan har QPR det oerhört tufft. Generellt usel form också. Birmingham med endast en pinne på de fyra senaste matcherna, men det kan förklaras i ett tufft spelschema. Studsar tillbaka?

8. Bristol City – Nottingham: 12

En tredjeplats, men presterar inte Bristol City över deras kapacitet? Kan vänta en reaktion. Gästerna har kvalitéer – är dock ojämna. Öppnar för ett 12-spel. Krysset bort ur ekvationen.

9. Derby – Aston Villa: 1X2

Svårtippat toppmöte. Fyran mot femman. Given favorit i Derby, med hemmaplansfördelen. Bortaoddsen lockar ändock och vi lämnar ingenting till slumpen. Alla tecken.

10. Leeds – Norwich: 1X

Gästerna har inte levt upp till förväntningarna. Långtifrån. Leeds har hittat formen på nytt och borde undvika att förlora det här. Krysset smart att ta med.

11. Millwall – Middlesbrough: X2

En del fina prestationer av Millwall på sistone. Borde ändå få bekymmer med ett klart bättre, om än svajigt, ”Boro” med blodad tand efter 2-0-vinsten över Ipswich Town sist.

12. Preston – Sheffield United: 1

Den väntade reaktionen – vi har varnat för den vid upprepande tillfällen – har kommit för Sheffield United. Bara neråt nu? God form för Preston bäddar för en spiketta.

13. Sunderland – Fulham: X2

Senast var Sunderland helt utspelade av serieledande ”Wolves”. Löste trots detta en pinne, med en stor dos tur. Svårare nu – mot ett Fulham som vunnit tre av de fyra senaste matcherna och har blicken uppåt i tabellen. X2.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 768 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 8 627 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 764 606 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 16/12
Bonus: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)