Dagens Dubbel | Rekar & odds | Superettan & MLS: Torsdag 22 juli

Axel Sjödin Publicerat: 20 juli 2021

Vi bjuds på lite Superettan mitt i veckan och kryddar det med tungviktsmötet från OS i dagens dubbel.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Superettans två mest defensivt skickliga lag drabbar samman framåt kvällen då Helsingborg välkomnar Värnamo till Olympia i vad som kommer bli en intressant match.

Detta bakas in i dagens dubbel tillsammans med ett spel från ett toppmöte från nattens MLS mellan Orlando City och Philadelphia Union där en andraplats i den östra konferensen står på spel.

Oddset för dagens dubbel från Lucky Sports landar på 5.55 gånger pengarna.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Helsingborg vinner mot noll mot Värnamo (3.05)

Efter en halvdan start på säsongen verkar Helsingborg äntligen ha vaknat och har nu påbörjat sin klättring i tabellen där man dessutom har ett par matcher till godo. Helsingborg är som alltid väldigt defensivt skickliga och de har bara släppt in sex mål hittills under säsongen, vilket är delat lägst med just motståndet Värnamo faktiskt.

Både Helsingborg och Värnamo har dock haft problem med målskyttet, men mycket av skåningarnas problem går att förklara med att anfallsstjärnan Anthony van den Hurk blev skadad. Värnamo däremot har inga offensiva stjärnor som förväntas ansluta och även om de presterat bra hittills så har de nog ingen extra växel att lägga i.

Van den Hurk visade i helgen varför han blivit haussad av supportrar och medier då han stod för tre mål mot Västerås i en match som Helsingborg vann med 4-0. Med sin anfallsstjärna tillbaka kan Helsingborg börja titta uppåt i tabellen igen förutsatt att de får behålla honom.

Skåningarna är erkänt väldigt starka hemma på Olympia om Värnamo kommer inte att få en lätt match. Ett lag som har haft problem med offensiven och snittar under ett mål per match kommer inte ha det lätt mot Helsingborgs försvar på bortaplan, samtidigt har Helsingborg nu tillräckligt med spets för att få hål på Värnamo. Helsingborg har vunnit tre raka utan att släppa in mål och jag tror att spelet sitter även här.

Spelet hittas under kombinationsspel med rak etta och att båda lagen inte gör mål för 3.05 hos Lucky Sports.

Bet 2: Dubbelchans X2 i Orlando – Philadelphia (1.82)

Tabelltrean tar emot tabelltvåan i nattens toppmöte från den östra konferensen i MLS. Ingen av lagen är i någon superform för tillfället och trots deras höga placeringar så har bara två av de senaste fem matcherna varit vinster för de båda lagen.

Philadelphia har dock varit snäppet vassare än Orlando och klättrade faktiskt förbi dem i tabellen så sent som i söndags då de besegrade DC United med 2-1 samtidigt som Orlando City fick nöja sig med ett kryss borta mot bottenlaget Toronto.

Vad som borde varit sex poäng sett över två matcher mot de två bottenlagen Chicago Fire och Toronto blev istället en poäng för Orlando då de förlorade mot Chicago. Floridaklubben har verkligen inte övertygat på senaste och man måste växla upp ifall man vill ta tillbaka andraplatsen från Philadelphia under natten.

Spelbolagen har Orlando som ganska klara favoriter, men det finns i min mening spelvärde på Philadelphia här som haft ett tuffare spelschema på senaste och ändå presterat bättre. De presterar heller inte nämnvärt sämre på bortaplan än på hemmaplan då de bara förlorat en av sju bortamatcher i år. För 1.82 är dubbelchansen X2 klart spelvärt här och därför bakar vi in det i vår dubbel.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Helsingborg vinner mot noll & Dubbelchans för Philadelphia
Odds: 5.55
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV:  Discovery+ cmoresport logo
Stream:  Discovery+ cmoresport logo