Dagens Dubbel | Rekar & odds | Superettan: Tisdag 27 juli

Martin Efvergren Publicerat: 25 juli 2021

Dagens dubbel hämtar vi från kvällens två matcher i Superettan. Helsingborg tar emot Falkenberg och Öster tar emot J-Södra med matchstart kl 19.00 tisdagen den 27 juli.

Dagens Dubbel från Lucky Sport

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Helsingborg och Falkenberg kommer båda från Allsvenskan och var tippade i toppen av Superettan den här säsongen. Som så ofta förr har dock omställningen efter nedflyttning varit tuff. Framförallt gäller det för Falkenbergs del som har hamnat i en prekär situation i botten av tabellen.

Båda lagen föll tungt senast och lär komma revanschsugna till den här matchen.

I den andra matchen i Superettan denna kväll har vi att göra med ett Smålandsderby mellan de två anrika klubbarna Öster och J-Södra. Öster är storebror historiskt sett men de senaste åren är det fördel J-Södra. De har vunnit de fyra senaste mötena lagen emellan och är 7 poäng före i tabellen.

Dagens dubbel från Lucky Sports ger oss ett odds på 3.15 gånger pengarna.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Helsingborg – Falkenberg – BLGM (1.75)

Både Helsingborg och Falkenberg föll med siffrorna 3-2 i senaste omgången.

För Helsingborgs del var det en, i viss mån, oväntad smäll man åkte på mot Värnamo. Seriens huvudfavoriter inför säsongen såg ut att ha fått ordentlig ordning på sitt spel med två raka övertygande vinster i ryggen. Men ett skickligt Värnamo tog åter ned HIF på jorden.

Nu väntar ny hemmamatch mot ett Falkenberg som lär komma att sälja sig dyrt. De förlorade mot J-Södra senast men sett till det spelmässiga övertaget man hade och chanserna man skapade var det en match som man borde ha vunnit.

Båda lagen har emellertid fått fart på offensiven på sistone och jag tror på en match mellan två framåtlutade lag. Därför finner jag stor anledning att tro att båda lagen kommer göra mål i den här matchen. Det spelas till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

Bet 2: Öster – J-Södra – BLGM (1.80)

Det här blir en intressant batalj mellan två rivaler från Småland som båda lär gå för fullt för tre poäng.

J-Södra har vunnit 5 av sina 6 senaste matcher och har bra häng på den absoluta toppen av tabellen. De vann med 3-2 mot Falkenberg senast utan att övertyga. Likväl lyckades man göra tre mål och vinna och det är också en styrka.

För Östers del handlar den här matchen också om att bryta en negativ svit mot rivalen från Jönköping. Förra säsongens möten förlorade man med 3-1 och 4-1 och man har förlorat de fyra senaste mötena mot J-Södra.

Öster har haft problem att få fart på sin offensiv men här lär man inte hålla igen. Därtill såg det också ganska virrigt ut i J-Södra-försvaret senast och det lär finnas goda möjligheter för Öster att göra mål här.

J-Södra är i grunden ett klart offensivt balanserat lag under tränare Patrik Jildefalk. De har gjort näst mest mål (20) i serien så här långt och man har många spelare som hela tiden hotar i offensiven.

Därför finner jag ett bra spelvärde i att båda lagen kommer göra mål i den här matchen till fina 1.80 gånger insatsen hos Lucky Sport.

Totalt ger denna dubbel ett odds på hela 3.15 hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos Lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Helsingborg – Falkenberg – BLGM & Öster – J-Södra – BLGM
Odds: 3.15
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 19:00, tisdag den 27 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+