Speltips AFC Eskilstuna – Brommapojkarna 3/7: God chans för mål

Axel Sjödin Publicerat: 3 juli 2022

AFC Eskilstuna drabbar samman med Brommapojkarna på Tunavallen på söndagseftermiddagen i ett möte precis under toppen.

AFC Eskilstuna - Brommapojkarna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen står på 18 poäng efter 11 spelade omgångar och det återstår att se vilket lag som hakar på i toppen när de båda möts under söndagen. Eskilstuna var det lag som öppnade säsongen starkast med fyra raka segrar, men på senare tid så har det gått utför för AFC.

På de fem senaste matcherna så har det bara blivit vinst vid ett tillfälle – då de mötte bottenlaget Östersund på hemmaplan. I de övriga matcherna så har det varit fyra förluster och Eskilstuna har fortsatt att halka ned från topplaceringarna.

I återstarten så blev det ännu en förlust borta mot svaga Dalkurd där Eskilstuna tappade en ledning sent i andra halvlek och där Stefan Wolf kunde pricka in det avgörande 3-2-målet i den 93:e minuten.

De har nu släppt in mål i åtta raka matcher och deras starka hemmafacit från fjolårssäsongen verkar vara som bortblåst.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brommapojkarna är i fin form

Gästerna har varit mer stabila och verkar vara i betydligt bättre form än sina motståndare på söndag. Deras enda förlust i de sju senaste matcherna kom mot tabellettan Halmstad på bortaplan, annars har det varit fyra vinster och två kryss.

I återstarten spelade de 1-1 hemma mot starka Öster. Nykomlingen Brommapojkarna har genomgående vågat spela sitt spel och är faktiskt laget som har gjort tredje flest mål i serien trots att de alltså nyligen kommit upp från ettan.

Formmässigt så känns de också betydligt vassare än vad Eskilstuna gör just nu och det är rätt talande att Brommapojkarna är någorlunda klara favoriter i mötet, trots att de båda lagen ligger på samma poäng och trots att Brommapojkarna har varit betydligt starkare på hemmaplan än på bortagräs i år.

På hemmaplan så har de faktiskt varit det starkaste laget i serien hittills med sina 14 poäng på sex matcher. Men deras bortafacit med 1-1-3 i resultatrad hittills oroar lite inför söndagens möte.

Vi spelar i alla fall på att Brommapojkarna får med sig ett resultat här och att dessa två målglada lag, som båda ligger i toppen av statistiken när det kommer till antal mål per match, bjuder upp till dans även här. Dubbelchans X2 kombineras alltså med över 2,5 mål för 2.20 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & över 2,5 mål
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: