Speltips Brage – AFC Eskilstuna 5/6: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 4 juni 2021

Lördagens Superettan kickstartas på Domnarvsvallen i Borlänge, varifrån IK Brage tar emot AFC Eskilstuna. Spelbloggare.se har analyserat matchen och presenterar ett vasst speltips.

Superettan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Superettan blir en av sommarens aktiva höjdpunkter i fotbollens värld vid sidan av Europamästerskapet och snurrar vidare precis som vanligt den kommande månaden. Härnäst väntar alltså Brage mot AFC Eskilstuna.

En mardrömsstart för Brage – till att nu andas viss mån av luft. Klubben har lämnat nedflyttningsplats – temportärt eller ej? – efter veckans kryss borta mot Västerås, där man bara var minuter från en trepoängare, och bortasegern över Öster dessförinnan. Nu fortsätter jakten på bättre placeringar och större andrum.

AFC Eskilstuna, kanske inte helt oväntat, har bjudit på blandad kompott, där vinster varvats med förluster – totalt 3-2-3 i resultatraden. Närmast kommer de från en stärkande 3-2-vinst över Trelleborg. Matchhjälten? Den äkta hattrickskytten, talangen Alexander Ahti-Holmström, som stått för totalt sex baljor under säsongens inledande åtta matcher.

Fördel Brage

Man kan omöjligen peka på annat än att Brages säsongsupptakt varit ett fiasko, men känslan är att någonting håller på att vända efter två bra insatser. Visserligen var det med viss bitter bismak man “bara” fick oavgjort och en poäng, via 2-2, mot Trelleborg senast. Insatsen bådar dock väl.

Nu, på hemmaplan, ser vi chansen för en ny, frisk trea som betydande – och det mot ett AFC Eskilstuna som inte alls levererat på resande fot. Totalt har det blivit en pinne på fyra matcher och blott ett mål framåt. Bortaspelet är onekligen ett orosmoln.

Hos Bet365 får vi dubbelt upp för Brage -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort och hel vinst vid bättre resultat än så – och det är utan tvekan en av lördagens bättre positioner, menar vi.

  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brage -0,25
Odds: 2,00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: