Speltips Brage – Östersund 3/8: Toppen mot botten

Axel Sjödin Publicerat: 3 augusti 2022

Ligatvåan Brage ser sin chans att dra ifrån de jagande lagen bakom sig då de möter tabelljumbon Östersund hemma.

Brage - Östersund

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Superettan har varit väldigt jämn under hela sommaren, men Halmstad har nu lyckats dra ifrån i toppen. Brage är dock laget som har lyckats lägga beslag på andraplatsen och med tanke på att deras närmaste konkurrent Trelleborg möter just Halmstad i samma omgång så har Brage chansen att cementera sin position i tabellen under onsdagen.

Det är fortfarande en hel uppsjö lag precis bakom som lätt kan ta sig förbi ifall Brage skulle göra minsta snedsteg. Trelleborg är en poäng bakom på 28 poäng och sedan är det fyra lag på 26 poäng som fortsatt jagar en av de två åtråvärda direktplatserna som Brage nu besitter.

Senast tog de en väldigt tung bortaseger mot ett Örebro som såg ut att ha börjat hitta formen igen. Brage hade dessförinnan gått tre raka matcher utan vinst, men 3-1 borta mot Örebro lär ha varit bra för självkänslan.

De dominerade dock knappast matchen på något vis och man kan knappast påstå att Brage skulle vara i någon superform, trots att de är ligatvåa. De behöver ta fler trepoängare på rad och Östersund hemma är det perfekt motståndet för just det.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Östersund har börjat plocka lite poäng

Gästerna Östersund har det riktigt tufft just nu och det kommer att bli tufft att klättra för laget som ligger klart sist med marginal. De är tabelljumbo med 9 poäng i nuläget, medan närmaste konkurrenterna Jönköpings Södra och Örgryte båda har spelat in 13 poäng.

Östersund har nu gått 12 raka matcher utan vinst, senast de vann var mot just bottenkonkurrenten Dalkurd i slutet av april. Det var alltså över tre månader sedan och de har bara fortsatt att halka nedåt i tabellen sedan dess.

Det verkar dock ha gått lite åt rätt håll, om än alldeles för långsamt. De hade åtta förluster på nio matcher tidigare, vilket nu har blivit tre raka kryss. Öster, Landskrona och J-Södra har alla misslyckats med att ta full pott mot tabelljumbon nu under juli och de har märkbart blivit mer defensivt säkra.

Med ett mer defensivt säkert Östersund som har börjat få till fler och fler kryss så tittar vi närmare på ett kombinationsspel med dubbelchans 1X och under 3,5 mål för 1.69 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & under 3,5 mål
Odds: 1.69
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: