Speltips Brage – Trelleborg 24/7: Konstiga favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 24 juli 2021

Trelleborg kommer att vara revanschsugna när de gästar Brage på lördagseftermiddagen.

Brage - Trelleborg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Återvändandet från uppehållet gick inte riktigt som beräknat för Trelleborgs del då de gästade Landskrona IP för att möta serieledarna. Inom dryga tjugo minuter hade de åkt på tre mål bakåt och en rejäl uppförsbacke tidigt i matchen som de aldrig lyckades hämta upp.

Kanske var spelarna fortfarande på semester mentalt i första halvlek, men BoIS är onekligen oerhört starka just nu. Trelleborg hade dock tre vinster i ryggen precis innan uppehållet och var ett av de lagen som klättrade i tabellen. Mot Brage hoppas de kunna återuppta den klättringen då de fortfarande har häng på topplagen från sin sjätteplats.

Trelleborgs tre vinster nyligen var inte heller mot vilka lag som helst då Sundsvall, Värnamo och Falkenberg alla fick se sig besegrade. Så som skåningarna sett ut hittills kan de mycket väl vara med och slåss i toppen under resten av säsongen, men då behöver matcher som denna mot Brage vinnas.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kan Brage lyfta?

Efter två förluster inför uppehållet mot Landskrona BoIS och Örgryte så tog Brage revansch på seriens andra Göteborgslag GAIS när Superettan återigen startade igång. Det blev 2-0 i en förhållandevis bekväm bortaseger där de hade ledningen under i stort sett hela matchen.

Det känns dock fortfarande oklart var Brage står den här säsongen, ifjol lyckades de avsluta säsongen precis på den övre halvan, även om marginalerna knappast var stora. Efter vinsten mot GAIS befinner de sig precis ovanför bottenplaceringarna och frågan är om de har en växel till att erbjuda eller om vi kan förvänta oss ett Brage som är fast i bottenstriden säsongen ut.

Spelbolagen verkar inte hålla med mig här, men jag ser Trelleborg som favoriterna inför mötet då Brage känns något överskattade samtidigt som Trelleborg känts som att de haft något på gång. Starten mot Landskrona var olycklig, men de känns starka nog att kunna studsa tillbaka här. För 2.20 hos CampoBet spelar vi på Trelleborg här med insatsen tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Trelleborg – Draw no bet
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: