Speltips Degerfors – Västerås 5/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 3 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Degerfors IF går som tåget i toppen av superettan och möter nu Västerås SK måndagen den 5 oktober 2020. Vi rekar med odds.

  Rygga vårt speltips hos ComeOn!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en spännandei nledning på den här säsongen i Superettan, och precis som varje säsong finns det ett par uppstickare som många kanske inte förväntade sig på förhand. Degerfors IFär det allra tydligaste exemplet, och man kan inte heller blunda för att Akropolis är en positiv överraskning långt upp i toppen.

Men nu är det Degerfors IF som toppar Superettan och som ser ut att ta sig direkt upp till Allsvenskan igen. Det är en klassisk förening vi har att göra med, och att få se Degerfors IF spela allsvenskt igen vore värmande för det nostalgiska hjärtat.

Det som är slående med Degerfors IF den här säsongen är förmågan att verkligen ösa in mål, och den formtopp som laget har nu på slutet sticker ut ordentligt. Vinst efter vinst gör att Degerfors IF seglat iväg i toppen.

Västerås SK, som nu står för motståndet, är inte lika enkla att bedöma, eftersom man blandar och ger ganska mycket. På bortaplan har man en oförmåga att vinna sina matcher, och ofta släpper man in lite för enkla mål för att kunna rubba de bästa lagen.

Just nu ligger man på kvalplatsen neråt, och det krävs en bra avslutning på säsongen för att det här inte ska bli tungt.

Odds på Superettan

Så sent som förra veckan skrev den meriterade anfallaren Viktor Prodell, som många känner igen från tiden i IF Elfsborg och Örebro SK i den allsvenska kontexten, på för Västerås SK och såg därmed till att stärka lagets offensiv.

Det återstår att se om Viktor Prodell är redo att spela redan här, men han har varit klubblös ett tag och har därigenom inte kunnat vässa formen i matchsituationer. Därmed känns det högst tveksamt om han kan starta, och i så fall om han kan spela hela matchen.

Men Viktor Prodell ska vara en bra förstärkning för laget, som nu känns hetare inför avslutningen på säsongen. Men frågan är om det verkligen hjälper när man spelar mot det som utan tvekan är det bästa laget i Superettan just nu – Degerfors IF.

Senast lagen spelade mot varandra slutade matchen 2-2 och målspelen brukar generellt vara lockande när båda lagen spelar match. Det gör att vi riktar in oss på densamma här, och kanske kan Viktor Prodell frälsa med ett mål från bänken.

Degerfors IF -1,25 (asian) spelas till 1,83 gånger smeten hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos comeon – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Degerfors IF -1,25 (asian)
Odds: 1,83
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 19:00, måndag 5 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: