Speltips Halmstad – Norrby 11/4: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 11 april 2022

Seriefavoriterna Halmstads BK tar emot utmanarna Norrby IF i den andra omgången av Superettan. Matchen spelas måndagen den 11 april 2022 med avspark kl 19.00.Ingress

Halmstad – Norrby

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Halmstads BK gäller som stora favoriter att vinna Superettan den här säsongen och det är inte svårt att förstå varför. De har behållit sitt mittlås som kanske var hela Allsvenskans bästa förra säsongen och de har en kontinuitet i sitt spelsätt som säkerligen kommer bära frukt i den här serien.

HBK fick dock ingen vidare start i premiären borta mot ett Örgryte som också de är topptippade. Hemmalaget inledde bäst och fick också utdelning. I den andra halvleken kunde ÖIS gå ifrån till en 2-0-ledning men därefter svängde matchbilden helt.

Halmstad tog över mer och mer och malde till slut ner ett alltmer passivt Örgryte. I matchens slutminuter kom så till slut reduceringen och på tilläggstid kunde inhopparen Mikael Boman trycka dit kvitteringen till 2-2.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två taktiskt väldrillade lag

Norrby IF var en av förra säsongens stora positiva överraskningar. De etablerade sig tidigt i toppskiktet av tabellen och var till slut bara en poäng från att knipa tredjeplatsen före Helsingborg.

I år är det nog inte längre någon som underskattar Mak Linds manskap. De ses på förhand som ett lag som kan utmana om en topplacering även den här säsongen och premiären mot Dalkurd talar väl inte direkt i någon annan riktning. Det blev visserligen ingen klang- och jubelföreställning, men Norrby vann på Borås Arena med 1-0 och visade därmed att förmågan att vinna utan att briljera fortfarande sitter i.

Halmstad gäller nu som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger då till ett odds omkring 1.80.

HBK kommer från en stark andra halvlek senast men jag räknar med att Norrby kommer att bjuda på tufft motstånd. Vi har att göra med två taktiskt skickliga lag som inte bjuder motståndarna på mycket och det tror jag kommer att prägla matchbilden.

Att Halmstad släppte in två mål i premiären var något av en överraskning. Med tanke på förra säsongens extrema målsnålhet är 2-2 ett resultatet som sticker ut. Mycket talar ändå för att Halmstad kommer att fortsätta vara ett lag som det är väldigt svårt att göra mål på.

Jag finner god anledning att tro att det här kommer att bli en tät tillställning där det långtifrån kan uteslutas att Norrby kan knipa en pinne. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 11 april 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: