Speltips Halmstad – Trelleborg 28/6: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 28 juni 2022

Serieledarna Halmstads BK tar emot Trelleborgs FF i den elfte omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 28 juni 2022 med avspark kl 19:00.

Halmstad – Trelleborg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Halmstad var förhandsfavoriter att vinna Superettan och med en tredjedel av säsongen spelad har man levt upp till förväntningarna. Med 23 inspelade poäng på tio matcher toppar man tabellen trots att man har en match mindre spelad än Brage och Utsikten som ligger närmast bakom.

Magnus Haglund har byggt vidare på det spelsätt som tog dem till Allsvenskan för två år sedan och det har sett väldigt stabilt ut.

Man inledde visserligen lite knackigt, men radade sedan upp sju raka segrar fram till vårens sista match borta mot Västerås. Där hamnade man tidigt i ett 2-0-underläge som stod sig fram till matchens slutminuter. I den 92:a minuten reducerade då Mikel Boman till 2-1 och en minut senare kunde målvakten Malkolm Nilsson kvittera till 2-2 som blev slutresultatet.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Halmstad har övertygat

Trelleborgs FF hade, precis som HBK, höga ambitioner inför den här säsongen. De har dock inte lyckats uppnå dem så här långt då man har blandat och gett lite för mycket.

Efter tio spelade matcher har Trelleborg tagit 15 poäng, vilket ger en nionde plats i tabellen för tillfället. I den sista matchen under våren lyckades man knipa en poäng i Skånederbyt på hemmaplan mot Landskrona. Isak Jönsson kvitterade då till 1-1 på tilläggstid vilket, om inte annat, var ett mentalt viktigt mål inför fortsättningen. Dessförinnan hade man förlorat med 2-1 hemma mot Öster.

TFF har vunnit och tappat poäng om vartannat under våren och har alltså inte hittat den jämnhet i prestationerna som krävs för att vara ett topplag i Superettan. Om det är något som HBK har så är det just detta med den höga lägstanivån.

Halmstad gäller också som favoriter inför den här matchen och jag finner anledning att tro att serieledarna har goda möjligheter till tre nya poäng här. De förlorade i den andra omgången mot Norrby, men har därefter sett väldigt starka ut. Trots 2-0-underläge efter 90 minuter mot Västerås lyckades man ändå hitta ett sätt att ta poäng, vilket säger en del om det här lagets kraft.

Trelleborg har på pappret ett lag som ska kunna utmana om en topplacering, men som helhet är man en bra bit efter Halmstad. Mitt spel blir en rak etta, att HBK vinner till 1.66 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halmstad vinner
Odds: 1.66
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, tisdag 28 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+