Speltips inför Brommapojkarna – Norrby 20/7: Över trippla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 20 juli 2019

Hur tänker spelbolagen och dess oddssättare här? Brommapojkarna får axla ett oförtjänt stort favoritskap inför deras hemmamöte med Norrby IF på Grimsta IP och planen från vår sida är att mer än trippla investeringen.

Annons:

Från allsvensk fotboll förra året och en hyfsad hype inför årets Superettan – till att vara fast i skiten. Brommapojkarna är en klubb som mår fruktansvärt illa för närvarande och försvinnande lite talar för att de ska kunna undvika flyttas ned till Division 1, ja, om det fortsätter i liknande melodi.

På 15 matcher har BP spelat in så få som tio pinnar; vunnit två, kryssat fyra och förlorat hela nio – och det trots att serien inleddes hyfsat. Senaste inkasserade trean kom i april månad, då mot Halmstad BK, och sedan dess har tio matcher avverkats.

Uppehållet var en möjlighet att ladda upp batterierna och börja om på ny kula, men i omstarten blev det ännu en torsk – 1-3 när Brage besöktes. Var inte det minsta snack om saken där och då. Buropen mot tränaren Robert Björknesjö blir allt högre och frågan är hur stort ledningens tålamod är med honom.

Men nu – en ny match, nya pinnar på spel och faktum kvarstår att bara tre poäng skiljer upp till kvalplatserna. Fem till säker mark. Situationen kan med andra ord fortfarande räddas, även om det ser mörkt ut. Närmast nattsvart.

”Alldeles för bra för att bortse från”

Bättre känsla är det i Norrby, som överträffat alla möjliga förväntningar som fanns på dem inför säsongen. Det är till och med att de fortfarande har känn på topplatserna och skulle kunna bli en allsvensk klubb nästa år.

Mest sannolikt får de det emellertid svårt att vidarehålla samma eller ens en liknande standard – men visst kan det hända. Superettan är en mycket oviss serie där alla kan vinna över alla.

Det ser till och med så pass bra ut att en trea i denna match, när konkurrenterna runtom har en mer spelad, skulle innebära att de tar position en pinne bakom tredjeplacerade Brage. Vem kunde tro att det skulle se ut så halvvägs in i säsongen?

Omstarten renderade förvisso i en 0-1-förlust hemma mot Halmstad BK. Det behöver för all del inte betyda att formen annars ska vara i fara – insatsen var absolut hyfsad och matchen hade kunnat sluta lite hur som helst. Kan komma till Grimsta IP med högt huvud och siktet inställt på hela potten.

Skrälloddsen är alldeles för bra för att bortse från, varpå vi spelar den raka tvåan till strax över trippla insatsen hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% bonus upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Norrby vinner, rak tvåa
Odds: 3,05 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:00, lördag 20/7
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.