Speltips inför Dalkurd – Västerås 25/6: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 20 juni 2019

Från kris till framtidstro och allsvenskt hopp. Dalkurd, som äntligen fått upp farten, kommer till spel med superform inför tisdagens Superettanmöte mot Västerås SK. Summeras som vinnare eller ej?

Annons:

Två av Superettans nykomlingar är det som drabbar samman; Dalkurd senast från Allsvenskan och Västerås SK från Division 1 Norra. Nu har de acklimatiserat sig i andradivisionen och målen står utstakade.

Dalkurd öppnade serien på ett hemskt uselt vis; förlorade det mesta och höll på att cementeras fast i tabellens nedre skikt – för att helt ha vänt på skutan under sommarmånaderna. Fyra av de fem senaste matcherna har vunnits, övrig slutade oavgjord, och nu har de enbart tre pinnhål som skiljer dem från den positiva kvalplatsen. Toppkänning!

Senast var det Frej som med enkelhet värjdes undan på bortaplan – med siffrorna tre mål mot ett. Offensiv effektivitet. Ganska stabilt bakåt. Dalkurd mår onekligen bra just nu och målet har blivit att åter kliva upp i seriens finrum.

Västerås SK dominerade Division 1 Norra, som det alltid finns hård konkurrens i, och hoppas klara av kvalitetshoppet som inneburit upp till Superettan. Hittills talar mycket för att fallet kommer bli sådant – de är svårspelade och defensivt solida – och har det facto bara förlorat fyra av 15 matcher, 3-6-4. Hårt och tufft kan det emellertid komma att bli.

God form – tar en ny trea

Det är aldrig bara att hämta de tre pinnarna mot Västerås, som under säsongen visat prov på styrka; defensiv stabilitet och få förlorade matcher. Förhoppningen är att det ska räcka till nytt kontrakt och det kan de mycket väl lyckas med.

Beaktat hur starka Dalkurd ser ut, blir det ändå spelen till deras favör som lockar. Priserna för den raka ettan är exempelvis runt dubbla insatsen hos de flesta bookmakers.

Dalkurd har vunnit fyra av deras fem senaste matcher, 4-1-0, och kan nu ta ett storkliv mot toppen och i första hand tredje- samt kvalplatsen. De är stärkta av hemmaplansfördelen och var ytterst effektiva i 3-1-vinsten över Frej senast. Det hoppas man vara även här när ett defensivt inriktat VSK står för motståndet.

Absolut, bortalaget kan vara småknepiga att möta – men de har fallit lite hårdare på sistone. Senast släpptes tre mål in under de 15 avslutande minuterna mot Degerfors och det blev en 2-3-förlust fastän matchen leddes inför de sista tio. En käftsmäll som kan bli svår att hämta andan från.

Form, klass och hemmaplan – den raka ettan spelas till 2,10 x insatsen hos Betway. Allt över dubbelt är bra betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dalkurd vinner, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 19:00, tisdag 25/6
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.