Speltips inför GAIS – Öster 5/4: Full fart framåt!

Spelbloggare Publicerat: 4 april 2019

Fokus: Superettan! GAIS och Öster drabbar samman i fredagens enda match från den svenska andradivisionen och vi förutspår att det kan bli en äkta höjdartillställning. Haka på – här är spelvärde funnet!

Annons:

Årets Superettan känns på alla sätt och vis oviss, med flera klubbar som kan tänkas beblandas i striden om platserna till Allsvenskan, men som lika väl skulle kunna fastna i det hopplösa mittenskiktet. Däri räknas såväl GAIS som Öster, där det åtminstone lutar åt toppstriden.

Öster stod för ett helt fantastiskt Svenska Cupen-äventyr före seriepremiären; avancerade till slutspel efter vinster över Falkenberg, Degerfors och inte minst Malmö FF. Väl i kvartsfinalen ställdes man mot de svenska mästarna, AIK, och föll då inte fören i förlängningen. Under de ordinarie 90 minuterna var man kanske snäppet vassare.

Seriepremiären, hemma mot nyligen nedflyttade Dalkurd, slutade mållös, 0-0 och oavgjord. Det var knappast någon superinsats; motståndarna fick en man utvisad i den 55:e minuten och en straffspark missades – ändå bara en pinne…

Kvällens värdskap, GAIS, hoppas ta kliv från fjolåret och åtminstone ta position i toppstriden – men finns det spets för det? Det får helt enkelt tiden utvisa. Premiären borta mot nykomlingen, senast från Allsvenskan, Trelleborg inleddes med frisk fläkt och det stod 2-2 på tavlan redan efter en halvtimme spelad och det blev också slutresultatet.

Öppen historia

0-0 i premiären mot Dalkurd, en tillknäppt historia, men i Svenska Cupen visade Öster prov på karaktär och offensiv frejdighet; alla matcher klev över 2,5 mål och mot såväl MFF som AIK stod man för två framåt.

Borta mot ett GAIS vars status känns något oklar, då tror vi inte att handbromsen kommer sättas i – utan att det blir fart och fläkt från deras sida, vilket i sin tur kan öppna upp dörrarna i den här 90-minutershistorien.

Även GAIS kom ut starkt, ur offensiv synpunkt, i premiären och en tuff bortamatch. På hemmaplan ska ton sättas och känslan är att vi har två parter som ställt in siktet på de tre pinnarna, som ser chansen att vinna som överordnad mot risken att förlora.

Slutsatsen? Att det blir mål åt båda håll till oddset 1,80 hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 19:00, fredag 5/4
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.