Speltips inför Halmstad – Landskrona 25/9: Enkel favorit

Simon Pålsson Publicerat: 25 september 2018

Det är fullt fokus på målmarknaden när Halmstads BK ska försöka jaga tre nya poäng i toppen mot bottenlaget Landskrona Bois.

Annons:

Nu börjar det bli allvar på riktigt i Superettan när säsongen lider mot sitt slut och nya kontrakt ska delas ut inför nästa säsong. För Halmstad och Landskrona innebär avslutningen på säsongen två vitt skilda verkligheter, men båda kliver in i tisdagens inbördes möte på Örjans Vall med stora förhoppningar om tre nya poäng.

För hemmalaget handlar det om att försöka ta sig förbi AFC Eskilstuna, som inför den här omgången står på två fler inspelade poäng än hallänningarna så här långt. Det gör att det är AFC Eskilstuna och inte Halmstad som just nu har tredjeplatsen, som innebär kval upp till Allsvenskan. Det är det som HBK har fått rikta in sig på när Falkenbergs FF och Helsingborgs IF går som tåget i toppen.

På det hela taget har HBK gjort en stark säsong och har ett solitt spel som har räckt långt, även fall sex förluster är lite för mycket. På sistone har laget hittat tillbaka till formen, med fem raka utan förlust och bara ett poängtapp. Det har å andra sidan varit mot lite sämre lag, men det faktum att medvinden nu tagit tag i spelarna gör HBK klart mer svårslagna och ökar chanserna till ett avancemang.

Ett spel på målmarknaden

Nu väntar möte med bottenlaget Landskrona Bois, som alltså slåss längst ner i botten och som har den stora målsättningen att rädda kvar klubben i Superettan. Det är en förutsättning för att den satsning som klubben försökt sig på ska kunna leva vidare och förhoppningsvis fortplanta sig inför framtiden.

Som bekant har det varit lite oroligheter i och kring klubben både inför och under den här säsongen, samtidigt som resultaten på planen sviktat ordentligt. I sina bästa stunder håller laget hög nivå, vilket inte minst senaste bortamötet med serieledande Falkenbergs FF visar. Då vann skåningarna med 2-1 efter en stark prestation.

Med sju matcher kvar att spela har Landskrona Bois fyra poäng upp till säker mark och behöver nu rädda säsongen med en stark slutspurt. 12 förluster på 23 matcher är för mycket, men i andra stunder är känslan att Landskrona Bois är ett för bra lag för att åka ner.

Men mot Halmstad blir det svårt och det är inte här vi tror att laget ska ta sina poäng. Spelbolagen tror på mål åt båda håll, men vi tycker att oddset blivit lite väl missvisande.

Båda lagen att INTE göra mål ger 2,25 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, tisdag 25/9
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.