Speltips inför Jönköping Södra – Helsingborgs IF 29/7: Toppmöte i Superettan

Simon Pålsson Publicerat: 29 juli 2018

Superettan är äntligen tillbaka efter ett par veckors tungt uppehåll och när Andreas Granqvist nu gör tävlingscomeback för Helsingborgs IF är förhoppningen tre poäng mot J Södra.

Annons:

Superettans toppmöte mellan Jönköping Södra och Helsingborgs IF hamnar oundvikligen i fokus med tanke på hur het matchen är. Det här är en match som du som fotbollsälskare borde blicka lite extra mot på söndagskvällens heta möte.

Om vi ser till tabellen är det här tåv lag med häng på toppen, men där gästande Helsingborgs IF har ett betydligt bättre utgångsläge i nuläget. Just nu ligger skåningarna tvåa i tabellen.

Dessutom har Helsingborgs IF två raka vinster i Superettan. Det är ett bra facit att ha med sig nu efter tre raka veckors uppehåll i Superettan. Båda lagen kommer visserligen utvilade och det är såklart en faktor att ha med sig, men Helsingborgs IF är hur som helst det bättre laget.

Två offensivt skickliga lag

Om det här vore en match spelad på Olympia i Helsingborg vore gästerna väldigt klara favoriter, men nu håller spelbolagen det här som en öppen tillställning. Andreas Granqvist gör visserligen debut och det kan bli en väldigt bra effekt för gästerna, men med tanke på att Jönköping Södra spelar på hemmaplan går det inte att räkna bort laget.

Håll också koll på att lagen haft tre veckor utan spel i tävlingsformat och att det gör det lite svårt att veta var lagen står nu. Det gör att vi inte vågar plocka en sida här.

Vårt spel blir utan någon som helst tvåan båda lagen göra mål till 1,83 gånger såsen hos Bethard. Båda lagen har sina absoluta styrkor i offensiven och det bör synas här.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  17:30, söndag 29/7
TV:   cmoresport logo spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.