Speltips inför Örgryte – Syrianska 4/6: Höjdarspel från Superettan

Spelbloggare Publicerat: 4 juni 2019

Skandalomsusade och direkt formsvaga Syrianska tar picket och packet till Gamla Ullevi för att ställas mot ett Örgryte IS som skriker efter en trea. Kommer den nu för göteborgslaget? Här: speltips, oddsen och startelvorna.

Annons:

Historien om Syrianska och alla misstänkta uppgjorda matcher med spelfusk kan ni säkerligen allihopa nu. Det är ett problem som funnits under flera års tid och häromveckan uppdagades det på nytt.

Av denna anledning var spelbolagen sena med att släppa odds inför denna fajt och flera har ännu, tisdag förmiddag, valt att undvika erbjuda spel på matchen. Det hindrar dock inte oss från att finna spelvärde från Gamla Ullevi.

Om vi bortser från allt det där, är det dessutom ett Syrianska i ekonomisk samt sportslig kris. De återfinns på platsen som nästjumbo i Superettan, som de inför året studsade upp i via playoff, och har därmed kontraktet i fara. 1-0-segern hemma över jumbon Brommapojkarna senast var årets blott andra på tio matcher, där facit är nio pinnhål.

Kaos är vardag i Syrianska som klubb och förra månaden fick huvudtränaren Korosh Hatami sparken medan hans assisterande frivilligt lämnade. Spelaren, nu om än skadad, Mattias Genc tar över taktpinnen tills vidare. Långtifrån optimalt, såklart.

Öis hittar tillbaka mot vekt motstånd

På Örgryte fanns det relativt uppskruvade förväntningar inför spelåret och seriestarten lovade mer än väl; tre vunna och ett kryss på de inledande matcherna. Därefter har det emellertid tvärvänt och på de sex senare är fyra förlorade samt två kryssade. Bottenstriden kommer närmare och laget skriker efter en trea.

Bättre chans till att plocka en trea får de väl inte, Öis? De två senaste hemmamatcherna har trots allt visat på positiva indikationer: 1-1 mot såväl Jönköping Södra som serieledande Varberg BoIS. Ser inte fy skam ut i spelet och till den här bataljen återfås flera viktiga pjäser i truppen, bland andra den interna skytteledaren Gustav Ludwigson, fem mål på nio matcher.

Framförallt handlar det dock om motståndet – ett närmast hopplöst Syrianska. Nu lyckades de förvisso vinna över Brommapojkarna, som med det numera är sist i serien, men utöver det har det varit fullskalig kris; usla resultat, en tränarstab som lämnat och allt stök runtom.

2,10 gånger pengarna erbjuds vi av Betway för den raka ettan och det tas omedelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – få 1 000 kr välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Örgryte vinner, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 19:00, tisdag 4/6
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.