Speltips inför Öster – Degerfors 16/4: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 15 april 2019

Insatsen ska dubblas när ett Öster med siktet på årets första trea tar emot formstarka Degerfors IF på Myresjöhus Arena – och detta med ett speltips hämtat från målmarknaden. Ta del av det!

Annons:

Hypen runt Öster växte fram under Svenska Cupen efter full pott i gruppspelsfasen, däribland med en 2-1-vinst över Malmö FF och en 3-1-dito borta över just Degerfors, och sedermera en mycket lovande insats när AIK stod för motståndet i kvartsfinalen; 2-2 när 90 minuter var summerade, men en 2-4-förlust när 120 var det.

Seriestarten har å ena sidan varit hyfsad sett till spelet, men å andra sidan har de fortfarande en nolla i vinstkolumnen; kryss mot Dalkurd samt GAIS. Oavsett vad – visst finns det kapacitet för att utmana om de allsvenska platserna?

Degerfors, mindre uppsnackade på förhand, har inlett Superettan med bravur. Premiärmatchen summerades i en 4-1-kross, på bortaplan, av Syrianska innan Jönköping Södra värjdes undan med två mål mot ett i helgen. Visats prov på frejdighet, men hur länge förmår man att hålla standarden uppe?

Fortsatt är Ekroth, Stankovic och Astvald indisponibla för DIF, men de har även utan dessa kunnat leverera. Ett par spelare varit sjuka under veckan, utan att det ska betyda att matchen missas.

Minst tre mål

Målen är det som tittas närmare på och planen är alltså att dubbla det investerade kapitalet. Men hur?

Den bestämda känslan är att en öppen, fartfylld och i sin tur målrik historia är att vänta på Myresjöhus Arena. Öster har inte fått det helt att lossna ännu, även om tendenserna finns där och kapaciteten likaså.

Borta mot GAIS senast var det nära att landa i en trea, men 1-1-målet – också slutresultatet – släpptes in i den 82:a minuten och två inledande kryss är därmed facit. Nu, inför hemmapubliken, väntar vi oss att de kommer försöka sätta ton och trycka på framåt. En trea är det enda som räknas.

Under cupspelet visade Öster upp enorma kvalitéer, i synnerhet offensivt. Gillar starkt deras material och tror det kan bli ett lovande år. Ändå måste man se upp med Degerfors, som haft alldeles fantastisk utdelning under serieupptakten – sex mål på två matcher, två bakåt. Omställningsspelet har varit en central nyckel i matcherna och sådant lär det bli en hel del av här också.

Flera bookies ställer ut den dubbla insatsen för att det ska bli minst tre fullträffar på Myresjöhus Arena. Det klipper vi till på utan minsta tvekan. Värde runt 10-15 punkter nedåt?

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, tisdag 16/4
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.